Felügyelő Bizottság

csongor_hajnaHajna Csongor, Felügyelő Bizottság tagja

Vállalati kommunikációs szakember, 15 éve foglalkozik a vállalatok társadalmi felelősségvállalásával, annak menedzsmentjével, külső és belső kommunikációjával, illetve az üzleti, civil és kormányzati szektorok együttműködésével. Jelenleg kommunikációs csoportvezetőként a Provident Pénzügyi Zrt. társadalmi felelősségvállalás programját irányítja, melynek hangsúlyos területei a felelős hitelezés és ügyfélkezelés, a közösségi befektetések, a pénzügyi kultúra fejlesztése, a vállalati önkéntesség és a környezetvédelem. 2010 januárja óta önkéntesként operatív vezetője a Brit Kereskedelmi Kamara CSR munkacsoportjának.

 

 

 

AK 2012 v2Andreas Kovacs, Felügyelő Bizottság tagja

Több mint 40 éve menedzsment tanácsadó Németországban, több nyugati és közép-keleti országban, nagy, közép és kis vállalatoknál. 25 éve a magyar Management & Controlling-Service Vezetési Tanácsadója és 10 éve az AKConsulting Bt. tulajdonosa. A Német-Magyar Ipari-és Kereskedelmi Kamarának 9 évig volt elnökségi tagja és jelenleg is a tanácsadói testületének tagja.  Szakmai és gyakorlati tapasztalatai kiterjednek a vállalatirányítás és -vezetés, a szervezetfejlesztés és marketing területére. 
2015 óta támogatja a MAF-ot a szervezet, működés, a gazdálkodás és stratégia fejlesztésében. A MAF Felügyeleti Bizottság tagjaként célja az Egyesület alapszabályban rögzített működésének, a stratégia követésének felügyelete, a közhasznú tevékenységének ellenőrzése.

 

  

eva bio pictVörös Éva, Felügyelő Bizottság tagja

Jelenleg a NESsT Operációs vezetője globális szinten, melynek részeként a  NESsT magyarországi programját is támogatja. A NESsT társadalmi vállalkozások fejlesztésével foglalkozó nemzetközi nonprofit szervezet. Előtte a United Way Magyarországnál dolgozott programvezetőként a hazai civil szektor támogatásának érdekében. Szociális és nonprofit területen 18 éves tapasztattal rendelkezik.