E.ON - Adventi program támogatási pályázatot hirdet az E.ON


1540375975239Idén első alkalommal hirdet adventi programok támogatására vonatkozó pályázatot tagvállalatunk, az E.ON, melyre helyi közösségi programszervezők és gyermek- és családellátó intézmények jelentkezését várják!

Az E.ON az adventi időszakot szeretné minél többek számára örömtelivé varázsolni, ezért pályázati úton elnyerhető támogatási keretet hozott létre a szolgáltatási területeiken lévő települések programszervezői és a helyi gyermekotthonok, gyermek- és családellátó intézmények számára, adventi élményprogramok megvalósítására vonatkozóan.

Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 500.000 Ft. A nyertes pályázók az anyagi támogatás mellett, a fenntarthatóság jegyében egy ünnepi díszekkel és fényekkel feldíszített földlabdás fenyőfát is kapnak ajándékba.

Pályázatot az E.ON oldaláról letölthető Pályázati adatlapot kitöltve és a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre visszajuttatva lehet beadni. Az e-mail tárgyában fel kell tüntetni a következőt: „Adventi pályázat” illetve a Pályázó szervezet nevét.

Pályázatot benyújtani 2018. október 24. - 2018. november 15. között lehet. Ez után az E.ON Adományozási bizottsága november 20-án kiválasztja, mely kezdeményezéseket támogatja. A pályázók ezután azonnal értesítést kapnak a döntés eredményéről. 

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai