Ökotárs - Támogasd az Ökotársat!


adjukosszeOktóbertől az adjukossze.hu közösségi adománygyűjtő felületén gyűjti az Ökotárs mindazok felajánlásait, akik hozzájárulnának a helyi közösségek megerősítése és a demokratikus társadalom építése érdekében végzett munkájukat.

A magányos ember esendő és gyenge. Minél inkább képes közösségbe szerveződni, annál jobban képes érdekeit képviselni, érvényesíteni. Minél erősebb a közösség, tagjai annál kevésbé alattvalók, annál inkább állampolgárok. Az Ökotárs szervezési útmutatással, anyagi források felkutatásával nyújt segítséget az ilyen helyi közösségek épüléséhez.

Lehetővé teszik, hogy megtegyék azt, amit szeretnének, de amire egyedül nem biztos, hogy képesek lennének. Olyan közösségeket és szervezeteket segítenek, amelyek csendben, vagy messze végzik munkájukat, így támogatások a hagyományos csatornákon nem jutnak el hozzájuk. Sok más mellett segítették a leszakadó falvakban élők körülményeinek javításáért, a kiszolgáltatottak jogegyenlőségéért, a városi zöldterületek megőrzéséért küzdőket.

Az Ökotárs nemcsak arról gondoskodik, hogy az arra legérdemesebbekhez jusson el adomány, de szakmai támogatásával azt is garantálja, hogy az a lehető leghatékonyabban hasznosuljon. Azért kérik az adományt, hogy az elkövetkező években is segítőtársai és támogatói lehessenek azoknak, akik nélkülük, pusztán önerejükből nem képesek megoldani problémáikat. Munkájuk eredményességét mi sem mutatja jobban, mint hogy korábbi támogatottaik közül az évek alatt számtalan kezdeményezés erősödött meg, és vált ismertté országszerte.

Az adománygyűjtő kampány október 1-én indul, ekkor nyílik meg a támogatási felület az adjukossze.hu oldalon. Amennyiben szeretné támogatni az Ökotársat, honlapjukon és facebook-oldalukon találhatja meg majd a szükséges információkat.

További információ: Oravecz Ágnes, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai