NI - Duális képzés a National Instrumentsnél


Duális képzést indított a NI Hungary Kft. a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karával karöltve. Az első felsőfokú képzést 2016 szeptemberében indították be a Villamosmérnök alapszak hallgatói számára, de a kezdeményezés 2017 februárjától már a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar logisztikai menedzsment mesterképzési szakra felvételt nyert tanulóinak is lehetőséget biztosít, hogy duális képzési formában folytathassák egyetemi tanulmányaikat.

A duális képzés a felsőoktatási intézmények és a vállalatok szoros együttműködésén alapuló képzési forma, melynek célja, hogy a hallgatók a felsőoktatásban megszerzett elméleti tudásukat vállalati környezetben bővíthetik tovább. A mérnökoktatás e formájának legnagyobb előnye, hogy a diákok gyakorlatorientált képzésen vehetnek részt és tapasztalt, már a szakmában dolgozó szakemberektől tanulhatnak.

A képzés során a jelentkezők új, korszerű technológiák segítségével szerezhetnek gyakorlati tudást, munkatapasztalatot és olyan kompetenciákra tehetnek szert, melyek kompetenssé teszik őket a munkaerőpiacon.

Jelentkezési határidő a Villamosmérnöki alapképzési szakra: 2017. április 30.

További információ:

http://hungary.ni.com/debrecen/dualis_kepzes