Generali - Európa-bajnok korcsolyaoktatás


Sebestyén Júlia, Európa-bajnok műkorcsolyázónk tudását mostanában a legfiatalabb generáció tanítására fordítja, decemberben pedig a Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával a budapesti Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthonok lakói számára tartott speciális korcsolyaoktatást.

Egyedülálló élményben lehetett része a fővárosi gyermekotthon gyermekeinek, hiszen több alkalommal játékos keretek között ismerkedhettek meg a korcsolyázás rejtelmeivel Sebestyén Júlia műkorcsolyázónk és tanítványainak segítő instrukcióit követve a Marczibányi téri Sportcentrumban. Az oktatások során fejlődött a gyerekek egyensúlyozási-, tájékozódási képessége, illetve a mozgás- és ritmusérzéke.

A Generali a Biztonságért Alapítvány öt éve indította útjára a gyermekvédelmi támogatói programját, a Generali Mosolyvadászt, mely 12 gyermekotthonnak nyújt támogatást, többek között a Sztehlo Gábor Gyermekotthonnak is. A pénzbeli támogatáson túl tartalmas, a hosszú távú egészségmegőrzést segítő, oktató és szabadidős programokat is szervez az alapítvány.