Közös utakon, Partnerség.Hatás.Innováció., ww.piacesprofit.hu, 2012. szeptember 26.

A Magyar Adományozói Fórum október 4-én rendezi meg negyedik alkalommal Partnerség.Hatás.Innováció. 2012 konferenciáját, amelynek fővédnöke Balog Zoltán, Emberi Erőforrások Miniszter. Az idei konferencián az üzleti, a non-profit és állami szektor támogatások iránt elkötelezett szakemberei a vállalatok és a civil szféra együttműködésének kérdéseit, valamint a vállalati önkéntesség jelenlegi gyakorlatát és lehetőségeit vitatják meg.

A Magyar Adományozói Fórum mint a társadalmi ügyeket támogató hazai üzleti és non-profit szervezeteket tömörítő szakmai ernyőszervezet 2012. október 4-én tartandó Partnerség.Hatás.Innováció. 2012 szakmai konferenciáján ismét találkozhatnak egymással a hazai üzleti, non-profit és állami szektor támogatások iránt elkötelezett szakemberei, hogy megoszthassák egymással a társadalmi befektetésekhez kapcsolódó tapasztalataikat a vállalati önkéntesség és a civil együttműködések terén, valamint megismerhessék a legpéldamutatóbb programokat.

A „Partnerség.Hatás.Innováció. 2012” elnevezésű konferencia Magyarországon az egyetlen olyan esemény, amely a hazai támogatási programok középpontba állításával kívánja szélesebb körben is ösztönözni a vállalatok társadalmi felelősségvállalását.

A konferencia záró programjaként az idei MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat díjátadó gálájára is sor kerül, amelyen a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban legjobb eredményt elért vállalatok képviselői vehetik át a díjakat.

A K&H Csoport székházában megrendezésre kerülő MAF „Partnerség.Hatás.Innováció. 2012 konferencia részletes programja megtalálható a Magyar Adományozói Fórum weboldalán.

dr. Molnár Klára igazgató, +36 302 10 31 71, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.