Rendezvények

A MAF többféle lehetőséget kínál a személyes tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre, beszélgetésre a társadalmi befektetések területén:

Konferenciák: 2008 óta szervezünk konferenciát a hazai támogatást nyújtó vállalatok és alapítványok részére a hatékony társadalmi befektetések népszerűsítése érdekében. Az oldalmenüben tájékozódhat a konferenciák témáiról, programjairól valamint letöltheti az előadások anyagait.

MAF Akadémia: A MAF Akadémia a 2009-ben indított AdományozóAkadémia folytatása, azonban megújult tematikával. A változást az tette szükségessé, hogy a Magyar Adományozói Fórum szakmai tevékenységének fókuszpontja elmozdult az adományozás felől a társadalmi befektetések irányába. 

Katalizátor Műhelybeszélgetés: 2013-ban egy új rendezvénnyel teremtettünk hagyományt. A Katalizátor műhelybeszélgetéseken lehetőséget biztosítunk a MAF Társadalmi Befektetések Díj elismert programjainak bemutatására, azzal a céllal, hogy az előadó vállalatok jó példákkal szolgálhassanak, megoszthassák tapasztalataikat, a levont tanulságokat a résztvevőkkel.

Rendezvényinkről az oldalmenüben tájékozódhat.

Rendezvények