2018-ban a MAF a Vodafone szakmai partnere Főállású Angyal projektjében


43326536 2153544374657118 704307278571896832 oAngyal börzével veszi kezdetét október 18-án a Vodafone nagy múltra visszatekintő Főállású Angyal pályázata. A délelőtti esemény célja, hogy a jó ötletek és a civil szervezetek egymásra találjanak.

A Vodafone Magyarország Alapítvány a 2018/2019-es évben ismét meghirdeti a Főállású Angyal pályázatot. Az idei évben a pályázók digitális megoldást is tartalmazó ötlettel jelentkezhetnek, mellyel egy éven keresztül támogatják egy alapítvány munkáját. A pályázati folyamat teljes menedzselését a Magyar Adományozói Fórum végzi. 

És hogy mit takar a digitális megoldás? Minden olyan eszközt, szolgáltatást vagy programot, amelynek van információtechnológiai vonatkozása és segíti a kiválasztott alapítvány vagy az alapítvány által támogatott emberek életét.

A pályázat elindulását a Vodafone Magyarország Alapítvány egy eseményen jelenti be: a Vodafone Angyal Börzén mindazokat várják szeretettel, akik érdeklődnek a Főállású Angyal pályázat iránt – akár van egy jó ötletük, akár civil szervezeti munkatársként szeretnék, ha idén őket segítené a győztes Főállású Angyal. A férőhelyek korlátozottsága miatt az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken bárki megtehet.

A Vodafone Angyal Börzén bemutatják az idei pályázat részleteit, beszédet mond néhány korábbi Főállású Angyal – Agárdi Szilvi, Weisz Fanni, Lencse Máté –, majd megkezdődik a börze, ahol a standoknál az érdeklődők személyesen is kérdezhetik az egykori angyalokat és az angyalokkal már valaha együttműködő civil szervezetek képviselőit arról, hogyan és mivel érdemes pályázni.

Az eseményen szeretettel várunk minden potenciális pályázót és maguk mellé angyalt kereső civil szervezetet egyaránt!