dm - Indul az Egy nap másokért kampány


A dm az elmúlt 20 évben elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód, és a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok, gyermekek támogatása mellett. 2013-ban programjaiba a civil szervezeteket is bevonta. Az Egy nap másokért kampány célja, hogy a dm Magyarország munkavállalói, a munkaidejükből 1 napot arra fordítsanak, hogy országszerte, önkéntesen, gyakorlati tudásuk felhasználásával segítsenek civil szervezeteknek, közösségeknek. Ezzel felhívva az emberek figyelmét az önkéntes munka fontosságára, így biztosítva lehetőséget a személyes fejlődésre.

A dm most olyan civil szervezetek jelentkezését várja az ország egész területéről, akiknek önkéntes munkásra van szükségük, és mint lehetőséget ajánlhatunk vállalkozó kedvű munkatársaink figyelmébe. A cég több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat, így szakemberek széles skáláját tudja felvonultatni a számítástechnika, könyvelés, pénzügy, személyzeti ügyek, HR, marketing, beszerzés, PR, értékesítés, logisztika, vagyonvédelem, és takarítás területén, de természetesen egyéb, szakképesítést nem igénylő munkákat is szívesen meghirdetünk a munkatársaink körében.

A programra jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével és annak e-mailben való visszaküldésével lehet. A programról bővebb információ kérhető az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

A regisztrációs lap itt érhető el: http://www.dm-drogeriemarkt.hu/hu_homepage/vallalat/felelossegvallalas/656224/csr-egy-nap-masokert.html