Sajtóközlemények 2017-2018

Ismét a Magyar Adományozói Fórum (MAF) segíti a Tescót az ötödik alkalommal meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű közösségi pályázati program lebonyolításában. A környezetszépítő, közösségépítő és képességfejlesztő kezdeményezések megvalósulását támogató programon minden szavazási szakaszba jutott projektötlet egyenként 100, 200 vagy 400 000 forint összegű támogatást nyerhet. Az érdeklődő civil szervezetek, informális csoportok 2018. október 8-tól november 16-ig adhatják be pályázatukat a program weboldalán.

 

Ismét a Magyar Adományozói Fórum (MAF) támogatja szakmailag az Auchan az Ifjúságért Alapítvány az Auchan Retail Magyarország 20 éves fennállása alkalmából, magyarországi civil szervezetek számára „Egészséges ifjúságért - A jövőt most írod” szlogennel hirdetett pályázatát. A nyertes szervezetek ötven százalékos önerő biztosítása mellett akár 3 millió forint támogatásban részesülhetnek. A pályázatokat 2018. október 26-ig lehet benyújtani a https://alapitvany.auchan.hu/palyazat oldalon. 

 

Ismét a Magyar Adományozói Fórum (MAF) segíti a Tescót a negyedik alkalommal meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű közösségi pályázati program lebonyolításában. A környezetszépítő, közösségépítő és képességfejlesztő kezdeményezések megvalósulását támogató programon ezúttal minden szavazási szakaszba jutott szervezet egyenként 100, 200 vagy 400 000 forint összegű támogatást nyerhet. Az érdeklődő civil szervezetek, közösségi társaságok és csoportok 2018. február 19-től március 29-ig adhatják be pályázatukat a program weboldalán.

 

Az Invitech Solutions október elején ismét meghirdette az egyik legnépszerűbb hazai innovációs pályázati programot, az InnoMax Díjat. A kezdeményezés célja, hogy komoly, érdemi támogatással segítse valóra váltani azokat az ötleteket, amelyek jobbá tehetik mindennapjainkat, így az idén már nyolcadik alkalommal kiírt pályázaton két – Business, valamint Nonprofit és civil – kategóriában lehet indulni 2017. október 31-ig. 

 

A Tesco 2017-ben másodszor hirdette meg a helyi kezdeményezéseket támogató "Ön választ, mi segítünk" pályázati programját a Magyar Adományozói Fórummal együttműködésben. A felhívásra ezúttal nem csak civil szervezetek jelentkezését várja a vállalat, hanem olyan közösségi csoportok, társaságok kreatív, közösségépítő ötleteit is, akiknek projektjük megvalósításához támogatásra lenne szükségük. 

A teljes hír az alábbi dokumentum letöltésével olvasható:

 

2017. május 2-án indult a dm Jótettekkel egy jobb világért pályázata, melyet a vállalat a Magyar Adományozói Fórummal együttműködésben hirdetett meg civil szervezetek számára. A drogária olyan szervezetek projektötleteit várja, melyek egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programokkal, szociálisan hátrányos helyzetben élőcsaládok és gyermekek támogatásával vagy környezettudatos életmódra neveléssel segítik a helyi közösségek életét. 

A teljes hír az alábbi dokumentum letöltésével olvasható:

 

2017. május 24-én, idén másodszor kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum Katalizátor Műhelybeszélgetése, ezen alkalommal a Magyar Telekom székházában. A rendezvény célja, hogy alkalmat teremtsen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati társadalmi befektetési programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására. 

A teljes hír az alábbi dokumentum letöltésével olvasható:

 

2017. április 28-án kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum idei első Katalizátor Műhelybeszélgetése, amelyen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán díjazott vállalatok mutatják be személyesen társadalmi befektetési kezdeményezéseiket a Budapest Bank székházában.

A teljes hír az alábbi linken olvasható:

 

Nemrég lezárult az Invitech InnoMax Díj pályázati időszaka, jelenleg a szakmai zsűri értékeli a beérkezett pályaműveket. A megújult infokommunikációs díj középpontjában a közérdeket szolgáló innovációk támogatása áll.

A teljes hír az alábbi linken olvasható:

 

A Magyar Adományozói Fórum szakmai partnerként működik közre a Tesco második alkalommal meghirdetett, „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjában, amely az egészséges életmódot ösztönző, a gyermekek fejlődését segítő, illetve környezetszépítő-védő helyi, civil kezdeményezések támogatását tűzte ki célul.

A teljes hír az alábbi linken olvasható:

A dm, az E.ON és a Generali is sikeresen teljesítették 2016-ban a Magyar Adományozói Fórum Felelős Támogató Védjegy elnyerésének feltételeit, amely a stratégia, a menedzsment és az átláthatóság területeit átfogó szempontok alapján minősíti és hitelesíti a hazai vállalatok támogatói, társadalmi befektetési tevékenységeit.