Bírálat 2016


Határidők:

Meghosszabbított leadási határidő: 2016. július 29. 23:59
A döntőbe került pályázatok értesítése: 2016. szeptember 14.
Eredményhirdetés és díjátadó gála a MAF éves konferenciáján: 2016. október 12. 

Pályázatok benyújtásának módja és feltételei:

A pályázatok leadásának módja: a kitöltött pályázati űrlapot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre 2016. július 29. 23:59-ig kérjük beküldeni. A pályázati űrlappal együtt lehetőség van a programhoz kapcsolódó egyéb anyagok mellékelésére is. Az egyéb anyagokat csatolmányként kérjük az e-mailben megküldeni, összesen maximum 10 MB  méretben.  A nagy terjedelmű fotókat, videókat, kiadványokat digitális formában külön adathordozón - DVD, CD -  postán kérjük eljuttatni a Magyar Adományozói Fórum címére: 1056 Budapest, Szerb utca 17-19., postára adási határidő: 2016. július 29.!

A pályázat benyújtásának adminisztrációs költsége: bruttó 39.000 Ft.

Az adminisztrációs költség befizetésével a pályázaton való részvétel mellett minden pályázó vállalattól egy képviselő jogosult részt venni a MAF idei éves szakmai konferenciáján, amelyen a Társadalmi Befektetések Díj is átadásra kerül.

A döntőbe jutott és a díjazott pályázatokat a MAF esettanulmány formájában közzéteszi weboldalán az eredményhirdetést követően, továbbá megjelenési lehetőséget biztosít a díjátadó gála keretei között megszervezendő meetup keretében.

Az értékelés menete:

A benyújtott pályázatokat szakmai bíráló bizottság értékeli.

A bíráló bizottság tagjai:

  • Erős Antónia – az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója
  • Hargitai Lilla – a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója
  • Jakab Áron – a Fruit of Care Nonprofit Kft. alapító ügyvezetője
  • Szabó Eszter – a HBLF elnöki tanácsadója
  • Szűts Ildikó – az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke

A bíráló bizottság tagjai a benyújtott pályázatokat egymástól függetlenül, a többiek által adott pontszámokat nem ismerve, önállóan értékelik. A pályázaton a kérdésekre adott válaszok alapján maximum 40 pontot lehet elérni, kérdéscsoportonként maximálva az elérhető pontok számát.

Az egyéni értékelő lapok alapján a MAF összesíti a pontszámokat minden egyes pályázatra vonatkozóan, majd ezeket a dokumentumokat eljuttatja a bíráló bizottság minden tagjához. A bizottság az összesített pontok alapján állítja össze a döntőbe jutott pályázók névsorát, melyek közül titkos szavazással választja ki a díjazottakat.

A bíráló bizottság a döntőbe bejutott, legkiemelkedőbb pályázatok között kategóriánként egy-egy fődíjat, illetve egy-egy második és harmadik helyezést oszt ki.

A  szervezők és a bíráló bizottság tagjai a pályázatokban szereplő adatokat bizalmasan kezelik és csak a pályázó hozzájárulásával teszik közzé.

Bírálati szempontok:

Innováció - a társadalmi befektetési program mennyiben mutat túl a problémák hagyományos megoldásán, és az alkalmazott újszerű megközelítés mennyiben járul hozzá a program eredményességéhez

Partnerség - a társadalmi befektetési program során a partnerekkel kölcsönös érdekek mentén kialakított, egymás munkáját erősítő és a program sikerét növelő együttműködés(ek) milyen hozzáadott értéket eredményeztek, melyeket a vállalat egyedül vagy más partnerekkel nem tudott volna elérni

Eredmények, hatás - a társadalmi befektetési programnak milyen eredményeit és hatását sikerült kimutatni a vállalat és a társadalom szempontjából

A MAF Társadalmi Befektetések Díj az alábbi kategóriákban kerül átadásra:

  • MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória
  • MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória
  • MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória
  • MAF Az Év Társadalmi Befektetési Programja Kategória

Jobb oldalon az oldalmenüben további információkat talál a programról.

 

 

 

MAFTBDIJ_logo

MAF Díjátadó Gála 2016

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/7704721.jpg

A JUNIOR Különdíjat a Heineken Hungária Zrt - Segíts sörrel! - Sörfesztivállal egy jó ügyért programja nyerte, a díjat átvette Bors Kata, vállalati kommunikációs és digitális tartalom vezető.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/5609212.jpg

A SENIOR Különdíjat a dm kft. Együtt egymásért programja nyerte, a díjat átvette Havasi-Juhász Vivient PR és ügyfélszolgálati csoportvezető.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9315563.jpg

Önkéntesség Különdíjat az Erste Bank Hungary Zrt., +1 tett Közösségi csapatmunka programja nyerte, a díjat átvette Murányi Linda, PR és Belső Kommunikációs Osztályvezető.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/8603894.jpg

Global to Local Különdíjat a Danone Magyarország Kft. Tegyünk Együtt a Gyermekekért: Danone Higgy az Álmaidban Focikupa programja nyerte, a díjat átvette Simon Szabó Judit public affairs manager és Radics Kálmán, az Egészséges Életmódért Sport és Hit Alapítvány elnöke.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/2349275.jpg

A Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória első helyezését a Tesco-Global Áruházak Zrt. "Ön választ, mi segítünk!" - helyi közösségi kezdeményezések támogatása érte el, a díjat átvette Magyar Henrietta, Kormányzati és közösségi kapcsolatok vezető.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/1166916.jpg

A Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória első helyezését az Ericsson Magyarország Beprogramoztuk a lányok jövőjét program érte el, a díjat átvette Jakab Roland, ügyvezető igazgató.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/5671797.jpg

A Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória első helyezését a K&H Csoport - K&H gyógyvarázs programja érte el, a díjat átvette Horváth Magyary Nóra és Lesti Mónika.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/1399018.jpg

Az Év Társadalmi Befektetési Programja Kategória első helyezését az Ericsson Magyarország Beprogramoztuk a lányok jövőjét program érte el, a díjat átvette Jakab Roland, ügyvezető igazgató.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/7835959.jpg

I. helyezettek (balról): Magyar Henrietta (Tesco-Global Áruházak Zrt.), Jakab Roland (Ericsson Magyarország), Lesti Mónika és Horváth Magyary Nóra (K&H Csoport)

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/46457210.jpg

Szabó Esztert, a HBLF elnöki tanácsadója, egyben a MAF TBD zsűri tagja

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/90565011.jpg

Szűts Ildikót, az OHE elnöke egyben a MAF TBD zsűri tagja

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/76004812.jpg

A MAF Társadalmi Befektetések Díj shortlistjére került vállalatok standjai