Rendezvények

A MAF többféle lehetőséget kínál a személyes tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre, beszélgetésre a társadalmi befektetések területén:

Konferenciák: 2008 óta szervezünk konferenciát a hazai támogatást nyújtó vállalatok és alapítványok részére a hatékony társadalmi befektetések népszerűsítése érdekében. Az oldalmenüben tájékozódhat a konferenciák témáiról, programjairól valamint letöltheti az előadások anyagait.

MAF Akadémia: A MAF Akadémia a 2009-ben indított AdományozóAkadémia folytatása, azonban megújult tematikával. A változást az tette szükségessé, hogy a Magyar Adományozói Fórum szakmai tevékenységének fókuszpontja elmozdult az adományozás felől a társadalmi befektetések irányába. 

Katalizátor Műhelybeszélgetés: 2013-ban egy új rendezvénnyel teremtettünk hagyományt. A Katalizátor műhelybeszélgetéseken lehetőséget biztosítunk a MAF Társadalmi Befektetések Díj elismert programjainak bemutatására, azzal a céllal, hogy az előadó vállalatok jó példákkal szolgálhassanak, megoszthassák tapasztalataikat, a levont tanulságokat a résztvevőkkel.

Rendezvényinkről az oldalmenüben tájékozódhat.

MAF Akadémia 2016

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/230620asztalos_krisztina.jpg

A MAF Akadémián előadást tartott Asztalos Krisztina (CR koordinátor, Telenor Magyarország Zrt. ).

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/567943jenei_attila.jpg

A MAF Akadémián előadást tartott Jenei Attila (üzletágvezető, Denkstatt).

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/224331v__csei_g__bor.jpg

A MAF Akadémián előadát tartott Vécsei Gábor a Telenor Magyarország Zrt. vezető vállalati felelősségvállalás szakértője.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/995387zadravecz_zs__fia__balra__hrabovszki_adrienn__jobbra__lafarge.jpg

A MAF Akadémián előadást tartott Zadravecz Zsófia (balra) és  Hrabovszki Adrienn (jobbra) Lafarge Kft képviseletében.