Katalizátor Műhelybeszélgetések

A MAF többféle lehetőséget kínál a személyes tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre, beszélgetésre a társadalmi befektetések területén:

Konferenciák: 2008 óta szervezünk konferenciát a hazai támogatást nyújtó vállalatok és alapítványok részére a hatékony társadalmi befektetések népszerűsítése érdekében. Az oldalmenüben tájékozódhat a konferenciák témáiról, programjairól valamint letöltheti az előadások anyagait.

MAF Akadémia: A MAF Akadémia a 2009-ben indított AdományozóAkadémia folytatása, azonban megújult tematikával. A változást az tette szükségessé, hogy a Magyar Adományozói Fórum szakmai tevékenységének fókuszpontja elmozdult az adományozás felől a társadalmi befektetések irányába. 

Katalizátor Műhelybeszélgetés: 2013-ban egy új rendezvénnyel teremtettünk hagyományt. A Katalizátor műhelybeszélgetéseken lehetőséget biztosítunk a MAF Társadalmi Befektetések Díj elismert programjainak bemutatására, azzal a céllal, hogy az előadó vállalatok jó példákkal szolgálhassanak, megoszthassák tapasztalataikat, a levont tanulságokat a résztvevőkkel.

Rendezvényinkről az oldalmenüben tájékozódhat.

Katalizátor Műhelybeszélgetés, 2017.05.24.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/824101kat_1.jpg

A Dreher Sörgyárak Zrt.- Ésszel iszom programját Szederkényi Zita, vállalati kapcsolatok vezető mutatta be.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/331777kat_2.jpg

Az Ericsson Magyarország- Beprogramoztuk a lányok jövőjét programját Jakab Roland, ügyvezető igazgató mutatta be.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/102710kat_3.jpg

A Heineken Hungária Zrt.- Segíts sörrel!- Sörfesztivállal egy jó ügyért programját Bors Kata, vállalati kommunikációs és digitális tartalom vezető mutatta be.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/164113kat_4.jpg

A Magyar Telekom Nyrt.- Legyél Te is Informatikus! pályaorientációs programját Márton Csilla, senior márkastratégia és szponzorációs menedzser mutatta be.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/536618kat_5.jpg

A MOL Nyrt.- KÖSZ! programját Gáborné Haáz Andrea, az Új Európa Alapítványv ügyvezetője mutatta be.

https://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/346317kat_6.jpg

A Tesco-Global Áruházak Zrt.- Ön választ, mi segítünk! - helyi közösségi kezdeményezések támogatása programját Magyar Henrietta, kormányzati és közösségi kommunikációs vezető mutatta be.