Siemens - Jótékonysági futás a Suhanj! Alapítványért


siemens_futs1_thumb_medium600_2014-től a Siemens vállalati önkéntes programjait a Siemens Önkéntes Közösség (SÖK) koordinálja. A vállalat évente felülvizsgálja a SÖK stratégiáját, mely tevékenységét önálló „szervezetként” végzi, félévente beszámol eredményeiről és terveiről a munkatársak delegáltjai, valamint a vállalat vezetése előtt.

A szervezet sikerének egyik kulcsa: a rendkívül motivált önkéntes munkatársak. A SÖK „Önkéntesség + Adomány” tevékenysége három területre fókuszál: szociális segítségnyújtás, oktatás, gyermek – és ifjúságvédelem, környezetvédelem.

A Siemens is szeretné támogatni az alapítványok munkáját, így április 8-án és 9-én hivatalosan is megnyitották a tavaszi futószezont, melyen ismét együtt futhattak a Suhanj! Alapítvány színeiben a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Ezúttal is jótékony céllal kapcsolódott össze a közös sportolás, ugyanis a Siemens minden egyes nevező után 10.000 forintot adományozott az alapítványnak. A vállalat 60 induló munkatárásának köszönhetően így összesen 600.000 forinttal támogatta a Suhanj!-t a Siemens.

Ezen első tavaszi eseményen kívül számos eseményt és rendezvényt tartanak, melynek teljes bevételét jótékony célokra fordítják.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai