KÖVET - XXIII. KÖVET konferencia


1232018. december 10-11. között kerül megrendezésre a XXIII. KÖVET konferencia Zalakaroson.

2015. szeptember 25-én az ENSZ fennállásának 70. évfordulója alkalmából rendezett csúcstalálkozón fogadták el a Világunk átalakítása: a fenntartható fejlődés 2030-ig szóló programját (röviden Világunk – 2030 program). A program tartalmazza azt a 17 Fenntartható Fejlődési Célt (Sustainable Development Goals – SDG) és célpontokat, amely minden ENSZ tagállam részére egyetemes érvényű és irányt mutat a fejlesztések, célkitűzések és feladatok tekintetében. Az iránymutatás a társadalom egészére kiterjed: az államokra, a városokra, közösségekre, szervezetekre és a vállalatokra is.

Mi a jelentősége a Fenntartható Fejlődési Céloknak és kire nézve fogalmaz meg célkitűzéseket? Megvalósíthatók ezek a célok? Mi az állam, a társadalmi szervezetek és a vállalatok felelőssége a célok teljesülésében? Hogyan tudja egy Magyarországon működő vállalat beépíteni a célkitűzéseket a stratégiájába és mindennapi működésébe? Miért éri meg felelősen működni? Vannak már jó példák, konkrét eredmények?

Ezekre a kérdésekre keresi számos hazai és külföldi szakember és felsővezető a választ a XXIII. KÖVET konferencián.

Jelentkezni az alábbi online regisztrációs felületen lehet legkésőbb 2018. november 30-ig.

(„Korai fecske” jelentkezőknek 2018. november 16-ig 20%-os kedvezményt biztosítanak. Aktív hallgatói jogviszonnyal az előadásokon való részvétel ingyenes.)

A szállás a hétvégére és a konferencia ideje alatt a részvevők számára kedvezményes áron érhető el.

További információ és részletek: http://kovet.hu/xxiii-kovet-konferencia-2018-december-10-11-zalakaros/

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai