Piac és Profit - Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2018.


600x600 szöveggel2018. november 21-én tartja a Piac és Profit a Magyar Fenntarthatósági Csúcs konferenciáját Budapesten, a Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexumban. A Magyar Fenntarthatósági Csúcs az elmúlt években a hazai  szereplőket hívta egybe, szembenézésre és cselekvésre. A Fenntarthatósági Csúcs konferenciák fontos küldetése: társadalmunk szereplői felelősségérzetének erősítése, a jó példák mintaként közvetítése, az üzleti érdekek és a fenntarthatóság szempontjainak harmonizálása. Nemzeti szinten is nagyon sokat tehetünk közvetlen környezetünk életminőségének javításáért, emberi viszonyaink megváltoztatásáért, szűkebb világunk emberibbé tételéért, megtartásáért.

A kilencedik Magyar Fenntarthatósági Csúcs konferencia fókuszában idén a technológiák, a digitalizáció által átalakult világunk és a fenntartható fejlődés viszonya áll. Jó-e a világnak a technológia, a digitalizáció uralma? A digitális technológiai fejlesztések hatékonysági, üzleti eredményei egyértelműen és látványosan igazolják, hogy a természeti környezet és az üzleti érdek harmóniában van. A fenntartható fejlődés irányába áll-e tömegesen az üzleti szektor? Gyorsabbak lesznek-e a fejlesztésen alapuló üzleti modellváltások, mint a felmelegedés? Rajtunk múlik! A digitális forradalom korszakának fókuszából gondolkodjunk el együtt az üzleti szektor, de különösen a környezetipar, az energetikai szektor, az IT-szektor, az élelmiszeripar, az agrárium, a pénzügyi szektor szereplőinek felelősségéről.

A 2018-as rendezvény fővédnökei László Ervin tudós, a Budapest Klub elnöke, Juhász Árpád geológus és Demcsák Mária az Üzleti Etikai Díj alapítója lesznek.

A konferenciáról további információk és a jelentkezés módja az alábbi linken találhatók:

https://piacesprofit.hu/fenntarthatosagi-csucs-2018/

 

 

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai