Hankook - Lezárult a Hankook idei „Tekerd jobbra!” jótékonysági programja


20180925 Hankook Bator Tabor Tekerd JobbraA Hankook Tire Magyarország Kft. idén harmadszorra lebonyolított kerékpáros jótékonysági programja során összesen 571 kerékpárost sikerült megmozgatni – ez a tavalyi résztvevőszám csaknem háromszorosa. A kerékpárosok jótékony aktivitásának köszönhetően a vállalat 64.415 letekert kilométert alakíthatott pénzbeli adománnyá, így összesen 8 millió forintot nyújtott át az idei kedvezményezett Bátor Tábornak a szervezet évente megrendezett Támogatói Családi Napján.

Szeptember 22-én lezárult a Hankook „Tekerd jobbra!” kerékpáros jótékonysági programja, amelyet a vállalat 2018-ban immár harmadik alkalommal indított útjára. A résztvevők idén is kerékpározás közben gyűjthették a kilométereket, ezúttal a súlyosan beteg gyerekek táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor részére. A hazai kerékpáros társadalom képviselői közel három hónap alatt több mint 64.415, jó ügyért letekert kilométert halmoztak fel munkába menet, hétvégi kirándulás, vagy épp sportolás közben, ami végül 8 millió forintnyi adományt jelentett a szervezetnek. A „tekerők” aktív részvételének köszönhetően minden egyes, a Hello Bringás applikációban mért és regisztrált kilométerrel nőtt a Bátor Tábornak nyújtott adomány összege.

  • A legtöbbet tekerő résztvevő egymaga 3.968 kilométert gyűjtött
  • A kampány ideje alatt összesen 2.490 alkalommal ültek biciklire a résztvevők
  • A szombati napok voltak a legaktívabbak
  • A legtöbb kilométert pedig augusztus 15-től 22-ig regisztrálták

A Hankook az adományt egy 8 millió forintról szóló óriáscsekk formájában adta át a Bátor Tábor képviselőinek a szervezet éves Támogatói Családi Napján.

A „Tekerd jobbra!” kampányt a Hankook 2016 óta idén harmadszor bonyolította le: a 2016-os akció során a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Szülészet-nőgyógyászati Összevont Osztályát és a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot támogatták, míg 2017-ben a Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Mosoly Alapítvány lettek a program kedvezményezettjei.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai