United Way Magyarország Gálaest


UW Gálaest 12018. november 4-én rendezi meg a United Way Magyarország idei Gálaestjét a Budapest Marriott Hotelben, melyen köszönetet mond támogatóinak, és bemutatja, hogy milyen társadalmi problémák megoldására koncentrál az elkövetkező időszakban. Az idei esemény bevételeiből olyan programokat terveznek megvalósítani, amelyek olvasási és szövegértési készségfejlesztésen keresztül, valamint pénzügyi, gazdasági és vállalkozói ismeretek bővítésével segítik hozzá a szociálisan hátrányos helyzetű, sok esetben veszélyeztetett gyerekeket a felzárkózáshoz, és az önfenntartáshoz szükséges alapkészségek megszerzéséhez. A Gálaest 35 asztalánál olyan haladó szellemiségű, vállalati és civil vezetők foglalnak majd helyet, akik hisznek az összefogás erejében, elkötelezettek a pozitív változások iránt és társadalmi felelősségvállalásuk példaértékű.

Az idei program meglepetés vendégei szívüket és lelküket az értő olvasás ügy szolgálatába állítva komoly szerepet vállaltak ’READIT’ kampány megvalósításában.

Az eseményről bővebb információ (támogatási, részvételi lehetőségek): http://www.unitedway.hu/te-is-segitenel/tamogass/uwh-galaest/

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai