dm – Új pályázati programot indít májusban a dm


Együtt Egymásért logo Jótettekkel egy jobb világértTöbbféle módja van annak, hogy egy vállalat megünnepelje a jubileumi éveket. A dm úgy döntött, hogy ezt az alkalmat is felhasználja arra, hogy segítsen: országszerte 25 civil szervezet kezdeményezését támogatják Jótettekkel egy jobb világért pályázatuk keretében.

S hogy miről is szól ez a kezdeményezés?  A dm célul tűzte ki, hogy pályázati programmal segíti azokat a szervezeteket, akik jobbá szeretnék tenni a környezetüket. A jó ügyek jó alkalmat adnak az összefogásra, a jótettek pedig további jócselekedetekre ösztönöznek.

Májustól adhatják be a civil szervezetek pályázataikat a dm-hez, a beérkező projektekre a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon lehet majd szavazni, a dm 25 projekt megvalósítását támogatja 500-500 ezer forinttal.

A dm elkötelezetten hisz abban, hogy a civil szervezetek munkájukkal, törekvéseikkel óriási hatást és változást tudnak indukálni a helyi közösségek életében.

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek, szociális szövetkezetek, nonprofit kft-ék) jelentkezhetnek, amelyek bejegyzett székhelye Magyarországon van és megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek.

További részletekért kísérje figyelemmel a DM honlapját: https://www.dm-egyuttegymasert.hu/hu/Jotettekkel-egy-jobb-vilagert/

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai