Generali – Egész évben pályázhat az Állj rajthoz! programra


allj rajthozA Generali a Biztonságért Alapítvány egyik kiemelt célja az egészségmegőrzés, az egészséges életmód és a szabadidősport támogatása. Ennek érdekében jött létre a tömeges szabadtéri futóeseményeket támogató „Állj rajthoz, mi segítünk!” közösségi pályázat, amelyre az Alapítvány egész évben várja egyesületek, diáksport-szervezetek és oktatási intézmények nevezéseit. A pályázó szervezetek egyénenként 50, 100 vagy 150 ezer Ft értékben igényelhetnek támogatást az amatőr futók nevezési díjának finanszírozására.

A futás egy mindenki számára hozzáférhető, egészséges kikapcsolódási, feltöltődési forma, amelynek komoly sportértéke van és hozzájárul a hosszútávon fenntartható egészséges életmódhoz. A Generali a Biztonságért Alapítvány éppen ezért 2018-ban is támogatni kívánja az amatőr futóversenyeken való részvételt, ezzel országszerte ösztönözve a helyi közösségek tagjait az aktív életmódra. A pályázatra csak Magyarországon bejegyzett szervezetek, intézmények jelentkezhetnek nyilvánosan meghirdetett, tömeges szabadtéri futóesemények nevezési díjainak finanszírozása céljából.

A pályázat benyújtására a Generali a Biztonságért Alapítvány weboldalán keresztül van lehetőség egy online kérdőív kitöltésével: http://alapitvany.generali.hu/kezdemenyezes.php?id=77

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai