Auchan – Így segít az Auchan az ünnepek alatt


auchan1Ahogy számos vállalat, az Auchan is megragadta az alkalmat, hogy civil szervezetekkel együttműködve minden lehetséges módon szebbé varázsolja az adventi időszakot a rászorulók számára. Amellett, hogy idén is csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank élelmiszergyűjtő kampányához, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület és az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtését is országszerte segítette. A Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából pedig saját dolgozóit lepte meg egy róluk szóló kisfilmmel.

A vállalat évről évre lehetőséget biztosít az adománygyűjtésre partnerszervezetei számára, így novemberben immár negyedik alkalommal csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület tartós élelmiszergyűjtő kampányához. Az akció keretében 8000 család karácsonyát teszi könnyebbé az a 46 tonna élelmiszer, amelyet az Auchan áruházakban gyűjtött országszerte az Élelmiszerbank 475 önkéntese. Az Auchan áruházak emellett az ünnepek előtt országszerte segítették a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület és az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványa adománygyűjtését is.

Mindezen felül az Auchan egy különleges kisfilmet készített a Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából, hiszen közel 400 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztat országszerte. A vállalat számára kiemelten fontos az esélyegyenlőség, ezért önismereti workshoppal, valamint egy egyedülálló online fórummal segíti fogyatékkal élő munkavállalóit abban, hogy a csapat nélkülözhetetlen tagjainak érezzék magukat. A kisfilm az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=Hzt_wZbabAE

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai