NESsT – December 17-ig jelentkezhetnek nonprofit szervezetek a „Lépj Velünk!” programra!


nesst logoIdén harmadszor kerül meghirdetésre a UniCredit Alpítvány „Lépj Velünk!” társadalmi innovációs programja, melynek célja olyan innovatív projektek támogatása, amelyek hátrányos helyzetű csoportok életminőségét javítják társadalmi vállalkozás működtetésével. A pályázatok értékelésében a NESsT segíti a vállalat munkáját.

A kezdeményezés célja olyan projektek támogatása, amelyek hátrányos helyzetű csoportok életminőségét javítják fenntartható módon, társadalmi vállalkozás megvalósításával, működtetésével. A Lépj Velünk! társadalmi innovációs pályázatra non-profit szervezetek, egyesületek, non-profit gazdasági társaságok, valamint szociális szövetkezetek jelentkezhetnek induló és már működő projektjeikkel.

A kiválasztási folyamat végén a három legígéretesebb pályázó összesen 60.000 euró összegű vissza nem térítendő pénzügyi, valamint 12 hónapos szakmai és készségfejlesztési támogatást kap. A mentorálási folyamat során a három díjazott pályázó fejlesztési tervének megvalósulását a NESsT és az UniCredit vezető menedzserei egyéni tanácsadással és közös workshopokkal segítik.

Pályázni 2017. december 17-ig lehet a www.unicreditbank.hu/lepjvelunk oldalon keresztül a „Pályázom” gombra kattintva, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai