SKY Marketing- 20 millió Ft értékű élelmiszert osztott szét gyermekotthonok számára a COOP


coopsegély kicsiA COOP Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. csaknem 80 tonnányi élelmiszeradományt nyújtott a különleges ellátást igénylő gyermekeknek. Az összesen 20 millió Ft értékű, saját márkás élelmiszer – liszt, rizs, cukor, tej, tészta, olaj, müzliszelet – kiváló minőségét a COOP üzletlánc szavatolta. A COOP Segély Alapítvány idei adományátadó körútjának teljes körű szervezését a SKY Marketing Communications végezte.

Az ország minden megyéjébe eljuttatott, összesen 19 helyszínen átadott élelmiszercsomagok segítségével a gyermekotthonok az erre szánt összegeket más célra fordíthatják, így több juthat a legfontosabbra: a közös élményekre, játékokra, feledhetetlen pillanatokra. Az adományokat minden helyszínen a COOP üzletlánc legfelsőbb vezetői személyesen, a területi munkatársakkal együtt adták át, ezzel is kifejezve tiszteletüket az otthonokban folyó elkötelezett nevelői és ápolói munka, az elhivatott pedagógusok és a gyermekek iránt.

Nem véletlen, hogy a 2010-ben életre hívott COOP Segély Alapítvány immár negyedik alkalommal támogatta jelentős hozzájárulással az állami intézményekben nevelkedő – javarészt a beilleszkedést jobban segítő családotthonokban, nevelőszülői rendszerben gondozott – különleges ellátást igénylő gyermekeket. A természeti katasztrófák utáni segítségnyújtás mellett ez az a terület, ahol a cégcsoport filozófiája, a szövetkezeti összefogás gondolata igazán életre kelhet: az adományok gyűjtéséhez, összeállításához, kiszállításához a COOP mind a harmincezer dolgozójának közös munkájára szükség volt. Így nekik is szóltak az átadások legmeghatóbb pillanatai, azok a kedves kis műsorok, amelyekre a gyermekek legalább olyan nagy izgalommal és örömmel készültek, mint amilyen nagy élményt adtak a jelenlévőknek.

Ez a különleges és kölcsönös kapcsolat az idei akció lezártával sem ér véget: az eseményeken nagy számban jelenlévő újságíróknak köszönhetően az otthonok felbecsülhetetlen értékű helyi és országos médiafigyelmet kaptak, ezzel is segítve további támogatók színrelépését és a társadalmi elfogadottság növekedését. A helyi, területi COOP üzletek pedig egyéni adományokkal és az akciókról való külön értesítésekkel teszik teljessé a COOP Segély Alapítvány által megkezdett programot, amelynek keretében hét év alatt több mint 90 millió Ft értékű adomány juthatott el a leginkább rászorulókhoz.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai