SKY Marketing- Felújított tornateremmel és játékokkal gazdagodtak a Pilisi Gyermekotthon lakói az Ügynökség 25. születésnapja alkalmából


pilisigyermekotthon2 kicsiA SKY Marketing Communications fennállásának 25. évfordulóját többek között egy jótékonysági akcióval tette emlékezetessé. A Coop Segély Alapítvánnyal sok éve együttműködő ügynökség jól ismeri a „különleges ellátást igénylő” gyermekotthonokat, ahol a segítség mellett a rászoruló gyerekekkel és pedagógusaikkal, ápolóikkal együtt töltött minőségi idő is különösen fontos.

Az ügynökség születésnapja alkalmából újjávarázsolt tornateremmel és kerítéssel, valamint sok-sok játékkal és hasznos ajándékkal kedveskedett a Pilisi Gyermekotthon lakói számára. A cég dolgozói teljes létszámban, egész napos munkával, a gyerekek lelkes közreműködésével varázsoltak színesebb és vidámabb környezetet: a park kerítésének jókora szakaszára több százezer forint értékű új festékréteg, a tornaterem falára pedig külön a helyszínre tervezett, óriás méretű festmény került.

Az otthon kis lakói a felajánlás részeként különböző kerti játékokat, bútorokat, valamint az ügynökség által tervezett, személyre szóló emlékkönyvet is kaptak, melyekbe a gyerekek emlékei, fotói, életük történései kerülnek majd a pedagógusok segítségével. A SKY Marketing Communications megható pillanatokban és kedves jelenetekben bővelkedő jótékonysági akciójára – melynek során az adományozók nem csak adtak, de rengeteg élményt és szeretetet is kaptak – idén nyáron került sor.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai