BrandTrend - Nemzetközi fenntarthatósági tanácsadó testületben a BrandTrend munkatársai


BrandTrend_worldsustainabilitycongressA BrandTrend tulajdonosai, Trunkné dr. Jánosy Zsuzsanna és Kőszegi András, tanácsadó testületi tagként vesznek részt a világ egyik legrangosabb fenntarthatóság és brand tematikájú konferenciasorozatán, a World Sustainability Congress-en. A tanácsadó cég 2015 óta kizárólagos magyarországi együttműködő partnere a rendezvénynek, melyet 2017. október 10-12. között rendeznek Dubaiban.

Az eseményen adják át a Global Sustainability Leadership Awards rangos nemzetközi elismerést több mint 20 kategóriában. Az elismerést olyan világvezető vagy globálisan kevéssé ismert, de egy adott régióban jelentős szerepet játszó vállalatok nyerhetik el, akik ügyükkel hozzátesznek a fenntarthatóság szemléletének terjedéséhez. A pályázatokat Magyarországon a BrandTrend kíséri el a World Sustainability Congress magyarországi és ausztriai partnereként.

Trunkné dr. Jánosy Zsuzsanna és Kőszegi András a tanácsadó testület tagjaiként részesei annak a sikernek, hogy a konferencián résztvevő több mint 90 ország mellett magyarországi vállalatok is neves elismerésekkel emelik Magyarország reputációját a fenntarthatóságot fontos értéknek tartó országok világtérképén. A Global Sustainability Leadership díj lehetőséget ad hazai és itthon működő nemzetközi fogyasztói, szervezeti, média és egyéb márkáknak, személyiségeknek arra, hogy kitekintsenek a lokális piacról, így a Magyarországon végzett értékes aktivitásukat példaként mutassák meg egy nemzetközi fórumon.

A díjra több Magyarországon működő vállalat, például a Lidl, a Telenor, az E.ON, a Richter Gedeon, a Hell Energy, valamint a Coca-Cola HBC is sikerrel pályázott.
 
 
 
 
 
 

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai