Generali - Megelőzéssel az egészségért!


generali_alapitvany_logoA Generali a Biztonságért Alapítvány szűrőbusza a megelőzés jegyében idén hatodik éve járja az országot ingyenes vérnyomás-, vércukor-, koleszterinszint-, testzsír-mérést, szemészeti és bőrgyógyászati vizsgálatot, valamint általános belgyógyászati konzultációt biztosítva a lakosságnak. Fesztiválszervezőknek, civil szervezeteknek, önkormányzatoknak van lehetőségük pályázni a lehetőségre, hogy a májustól októberig tartó időszakban igénybe vehessék a szűrőprogramot.

Alapítvány célkitűzései között szerepel a betegségmegelőzés és az egészséges életmódra nevelő programok támogatása. Ezen céljának a megvalósítására egy egészségügyi szűrőbusz segítségével a lakosság részére ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat biztosít, a szerződött egészségügyi szolgáltató partnerének közreműködésével.

A pályázatra elsősorban olyan fesztiválszervezők, civil szervezetek, önkormányzatok jelentkezését várják akik nyilvános lakossági rendezvényt szerveznek, melyek témája és fő üzenete az egészség megőrzése, valamint az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás. A rendezvényen részt vevők, látogatók száma várhatóan minimum 1000 fő.

További információk a kezdeményezéssel kapcsolatban: alapitvany.generali.hu/szurobusz

 

 

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai