Vodafone - Cikkíró pályázatot hirdetett a Vodafone Magyarország


KépA negyedik alkalommal megrendezett Digitális Témahét alkalmából cikkíró pályázatot hirdet a Vodafone Magyarország Alapítvány. Témája: „A digitalizáció és a családon belüli generációs különbségek kapcsolata”. Az alkotásokat május 3-ig várják.

Április 8-tól egy hétig országszerte a digitális írástudásé volt a főszerep az iskolákban: negyedik alkalommal rendezték meg a Digitális Témahetet, amelynek fő célja a digitális pedagógia módszertanának népszerűsítése és elterjesztése a köznevelésben, valamint a digitális kompetenciafejlesztés informatika órán túli kiterjesztése.  

Ebből az alkalomból a Vodafone Magyarország Alapítvány cikkíró pályázatot hirdet általános iskolák 7–8. osztályos tanulói, illetve középiskolások számára. A pályázók kreatív megoldásokon keresztül oszthatják meg a digitális világgal kapcsolatos meglátásaikat, a legjobbak pedig értékes élményekkel és nyereményekkel gazdagodhatnak.

A cikkíró pályázat témája „A digitalizáció és a családon belüli generációs különbségek kapcsolata”. A szervezők minimum 2500 karakter terjedelmű, címmel és alcímmel ellátott írásokat várnak a megadott témában, öt-hat mondatos bemutatkozással. A pályaművekkel kapcsolatos elvárás, hogy bemutassák a technológia hatását a mindennapi életre, különös tekintettel a családokon belül tapasztalható generációs különbségekre. A tíz legjobb pályamű írója elnyeri a Digitális Család online magazin szerkesztőségének mentorálását, akik személyesen vagy Skype-on keresztül veszik fel a kapcsolatot a pályázókkal, véleményezik az elkészült munkát és javaslatot tesznek a további kidolgozandó részletekkel kapcsolatban.

Az átdolgozott munkák közül a legjobb három anyagot publikálják a Digitális Család online magazin felületén, a nyertes pályázók pedig egy-egy Vodafone Smart TAB N8 típusú tablettel gazdagodhatnak a Vodafone Magyarország Alapítvány jóvoltából.

A pályaműveket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre kell beküldeni a pályázóknak május 3-ig.

További információk a pályázati feltételekről az alábbi linken érhetők el.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai