Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület - Fókuszban az Innováció – Pályázatot hirdetett a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület


A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület pályázatot hirdetett „Fókuszban az Innováció” címmel.

A pályázat célja olyan projektek és szervezetek kiválasztása, amelyek nevezésre kerülnek az idén először meghirdetett „EFQM Innovation Challenge” díjra.  

innovation1A három témakör, amelyekben már korábban megvalósított projektekkel pályázni lehet:

  • Customer Experience
  • Sharing / Circular Economy
  • New Collaboration

A magyar pályázat kiírása és a pályázati anyag beadási formája teljesen megegyezik az EFQM által meghirdetett angol nyelvű kiírással.

A jelentkezés és a pályázatok beadása folyamatos, a pályázati anyagok végső beadási határideje 2019. május 6.

A beadott hazai pályázatok értékelése a nemzetközi kiírás értékelési szempontjaival megegyezően történik. A kiírók az értékelés során minden pályázóval felveszik a kapcsolatot és külsős szakértők bevonásával alakítják ki a végső sorrendet.

A beérkezett pályázatok közül a legjobbnak ítélt hazai projektek regisztrálásra kerülnek a nemzetközi megmérettetésre, melynek költségét (500 Euró/projekt) a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület fedezi.

A hazai legjobb pályázatok számára bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, míg a nemzetközi pályázat győztesei az október 23-24-én Helsinkiben megrendezésre kerülő EFQM Fórum konferencia keretében vehetik át a díjakat.

A pályázat nevezési díja: 50.000 Ft + ÁFA / projekt.

A jelentkezéseket emailen várják az alábbi címen:

Szabó Kálmán ügyvezető igazgató
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai