Effekteam néven folytatja a munkát a MAF


effekteamlogo textEgyesületünk közgyűlésének döntése értelmében a jövőben Effekteam néven folytatjuk a munkát a vállalati társadalmi felelősségvállalás hazai kultúrájának gazdagítása és a valódi környezeti és társadalmi változásokat szem előtt tartó, hosszú távú együttműködések kialakítása érdekében.

A Magyar Adományozói Fórum 2006-os megalakulása óta a vállalati társadalmi befektetések iránt elkötelezett szakemberek egyik legelismertebb platformjává vált, amely szakmai ernyőszervezetként 13 éve dolgozik azon, hogy az üzleti élet és a non-profit szektor szereplői, döntéshozók és véleményvezérek a gazdasági értékteremtés és a fenntarthatóság szempontjait szem előtt tartva teremtsék meg az előremutató társadalmi és környezeti változások feltételeit.

Szakmai munkánk során az elmúlt években egyre élénkebben jelent meg az igény, hogy a vállalatok társadalmi befektetései kimutathatóan járuljanak hozzá a fenntart­hatósághoz – ez természetesen a saját tevékenységünkre is hatással volt. Az elmúlt években a szolgáltatásaink folyamatos bővülésével és a szakmai pozíciónk fokozatos kikristályosodásával járó folyamatot tetőzi be most közhasznú egyesületünk őszi közgyűlésén elfogadott névváltozása.

Bízunk benne, hogy új nevünk, és ezzel együtt új arculatunk hűebben tükrözi majd nemcsak szervezeti filozófiánkat, de valós, a hatékony környezeti és társadalmi befektetésekre egyre inkább fókuszáló portfóliónkat is. Változatlan marad viszont az elkötelezettségünk, hogy egyfajta összekötő kapocsként vagy hídként inspiráljuk a felelősen gondolkodó üzleti és non-profit szereplők közösségi befektetéseit.

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai