Pályázati programjának szakmai támogatására a Lafarge is a MAF-ot kérte fel


lafarge terkep v2Másodszor hirdeti meg idén a LAFARGE Cement Magyarország Kft. a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével a LAFARGE Közösségi Érték Program című pályázatát, amelynek célja a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya helyi közösségeinek támogatása.

A pályázati felhívás célja a Királyegyházi Cementgyár és Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló, a településen élők összetartozását, együttműködését erősítő és építő programok támogatása. Képességfejlesztés, egészségmegőrzés, környezetvédelem, infrastruktúra fejlesztés és a közösségi élet fejlesztése témakörben várják a projektötleteket, amelyeknél kulcsfontosságú, hogy hatásukat a helyi közösség javára fejtsék ki.

A pályázatra civil szervezetek és szociális szövetkezetek, valamint nonprofit KKV-k jelentkezhetnek, amennyiben megfelelnek a pályázati felhívásban szereplő feltételeknek és székhelyük a képen látható 31 település valamelyikén található, továbbá tervezett projektjük is itt valósul meg illetve hasznosul.

A pályázat rendelkezésre álló kerete: 4.000.000 Ft, azaz négymillió forint, az egy pályázó által elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint. A támogatást nyert projekteket 2019. január 1. és június 30. között kell megvalósítani.

Pályázatot 2018. november 8–ig az online pályázati adatlapot kitöltve lehet benyújtani. A pályázókat az elbírálást követően, legkésőbb 2018. december 5-ig értesítik a kiírók.

További részletek és pályázati felhívás: www.lafarge.hu

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai