Meghosszabbította pályázati programja beadási határidejét az Auchan


auchan 2018

Számos remek pályázat érkezett már az Auchan az Ifjúságért Alapítvány által kiírt és a Magyar Adományozói Fórum által szakmailag támogatott "Egészséges ifjúságért - A jövőt most írod" szlogennel meghirdetett pályázatra. 

Annak érdekében, hogy minden érdeklődő szervezet be tudja adni projektötletét, figyelembe véve az őszi időszak számos munkanap-áthelyezését és a pályázat szoros ütemezését, a pályázatok beérkezésének határidejét 2018. november 7-én 12:00-ig meghosszabbította a vállalat.

Továbbra is várják tehát az Auchan áruházak vonzáskörzetében, nehéz helyzetben élő 5-25 éves fiataloknak szóló projekteket, melyek az egészséges életmód témaköréhez kapcsolódnak, az egészségmegőrzés, egészséges táplálkozás, sport, mozgás, és egyéb, az egészséges életmód népszerűsítését célzó tevékenységek révén. 

A nemzetközi Auchan az Ifjúságért Alapítvány 2018-ban ismét pályázatot hirdetett magyarországi civil szervezetek számára – a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével (MAF). Olyan politikai és vallási nézettől független, az 5-25 éves korosztály minden tagja számára elérhető, az ő igényeikre reflektáló, hosszabb távú, kifejezetten új indítású projekteket várnak, melyek partnerségben, közösen valósulnak meg valamelyik hazai Auchan áruházzal.

2015-ben a nemzetközi Auchan az Ifjúságért Alapítvány 9 nyertes projektnek összesen 87.000€ támogatást tudott nyújtani. Az 2016-ban ennek a duplájáról, azaz 170.000 €-ról rendelkeztek. Az idei évben a pályázat keretösszege 210 ezer euró, több mint 68 millió forint. A most meghirdetett pályázaton nyertes projektenként maximálisan 10 ezer eurós támogatási összeg használható fel minimum 50% önrész megléte mellett.

A teljes pályázati folyamatot a MAF menedzseli, ennek részeként az áruházlánc a pályázatokat is a Magyar Adományozói Fórum szakmai segítségével értékeli. A nyertesek karácsony előtti kiválasztásában a helyi Auchan áruházak is részt vesznek, és elsősorban olyan, a vonzáskörzetükben szerveződő aktivitások koncepcióit várják, amelyek megvalósításához maguk is csatlakozhatnak.

A nyertes szervezetek ötven százalékos önerő biztosítása mellett akár 3 millió forint támogatásban részesülhetnek. A pályázatokat 2018. november 7-én 12:00-ig- lehet benyújtani a https://alapitvany.auchan.hu/palyazat oldalon. 

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai