Könnyítse meg Ön is munkavállalói számára az 1%-os felajánlások célba juttatását!

Illusztracio 1 Pixabay


A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. egy különleges kezdeményezésbe invitálja a magyarországi cégeket, melynek célja, hogy munkatársaik között egy branden keresztül, kreatívan és egyszerűen tudják népszerűsíteni az 1%-os SZJA felajánlást civil szervezetek részére adóbevalláskor:   

1% Barát Munkahely 
2017 tavaszán 1 Mrd forinttal kevesebb 1%-os SZJA felajánlás történt, mint a megelőző évben. Így összesen 5 Mrd (fel nem ajánlott) forinttól estek el a hazai civil szervezetek az automatikus bevallásokból is adódó 1%-os SZJA rendelkezések csökkenése miatt. 
Az 1% Barát Munkahely kezdeményezés célja, hogy minél több munkáltató segítse a kollégáit abban, hogy könnyedén rendelkezhessenek adójuk 1%-áról. 


A munkáltató feladata pusztán egy gyűjtőláda kihelyezése, majd a leadott nyilatkozatok egyben történő postázása. A szervezők kész kommunikációs anyagokkal, sablonokkal segítenek minden csatlakozót abban, hogy a kezdeményezés ne rójon plusz feladatot a cégekre. 
A résztvevő vállalkozások 1% Barát Munkahely elismerésben részesülnek, melynek logóját szabadon használhatják felületeiken. 
További információ és csatlakozás: http://www.atlathatosag.eu/1sz_barat_munkahely 

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai