Az NGM helyettes államtitkára adja át a MAF Felelős Támogató Védjegyeket


conference 2705706 960 7202018. március 19-én rendezzük meg a Magyar Adományozói Fórum idei első tagi találkozóját, amelynek különlegessége, hogy ez alkalommal Dr. Simon Attila István, a Kormány munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára adja át a MAF Felelős Támogató Védjegyeket a sikeresen pályázott vállalatok számára. Az elismerések kiosztása mellett az államtitkár úr a kormányzat legfrissebb CSR Cselekvési Tervét is ismerteti a találkozó résztvevőivel.

A MAF jelenleg 27 vállalati és 6 támogatásosztó nonprofit taggal rendelkezik, akik számára évente több alkalommal szervezünk olyan szakmai fórumot, amelyen lehetőséget biztosítunk szakmai diskurzusra és kapcsolatépítésre. Idén első alkalommal a PwC székházban találkozhatnak egymással a vállalati és a civil szféra fenntarthatósággal és társadalmi felelősségvállalással foglalkozó szakemberei.

A MAF Felelős Támogató Védjegyeket is ezen esemény keretei között adjuk át azon vállalatok számára, amelyek felelősen és objektív szakmai szempontoknak megfelelően végzik támogatási tevékenységüket és idei évben minősülnek a védjegy program keretében. A Védjegyet - amely stratégiai, átláthatósági, valamint menedzsment szempontok alapján minősíti, fejleszti és ismeri el a vállalatok támogatási, társadalmi befektetési tevékenységét - a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára adja át. Ezt követően Dr. Simon Attila István egy rövid előadás során ismerteti a kormányzat legfrissebb CSR Cselekvési Tervét is.

A résztvevők a márciusi tag találkozón mindezeken felül friss információkkal is bővíthetik tudásukat: megismerhetik a PwC legfrissebb, magyarországi vezérigazgatók körében végzett felmérésének, valamint az IMEDIA 2017-es Társadalmi Befektetések Médiamonitor kutatásának eredményeit is Simon Katalin (PwC) és Reiter Viktor (IMEDIA) előadásában.

 

(kép: Pixabay)

 

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai