Egy újabb éven át jelentkezhet az E.ON partnerségi pályázatára


eon logoA Magyar Adományozói Fórum immár hatodik éve segíti az E.ON Hungária vállalatcsoportot partnerségi programjának lebonyolításában. A pályázat célja, hogy a vállalat olyan projektek megvalósításában támogasson civil szervezeteket, melyek értékteremtőek a magyar társadalom számára. Az E.ON 2017-ben közel 200 kérelmet bírált el a MAF segítségével, így a 12 millió Ft támogatási keretet szétosztva több mint 30 projekt valósult meg. A megvalósított különböző programok, képzések, táborok, konferenciák során több mint 5000 embert sikerült bevonni. 

Az E.ON- lehetőségeihez mérten - évről-évre felvállalja a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet támogatójának szerepét. A vállalat szigorú elvek és szabályok mentén dönt a támogatásokról, együttműködésekről, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények és anyagi lehetőségek alakítottak ki.

A vállalat időről-időre lehetőséget nyújt néhány újabb partnerség elindítására, így 2018-ban is várja azon pályázók jelentkezését, akik az alábbi témákban szeretnének programot megvalósítani és ehhez támogatói partnert keresnek:

- Jövő generációja – táborok, készségfejlesztő foglalkozások, előkészítők, hátrányos helyzetű csoportok bevonása, esélyegyenlőség segítése

- Energiához való hozzájutás, klímaváltozás – környezettudatos szemlélet erősítése, terjesztése, edukációs programok

- Közösségi kultúra

- Tömegsport

A beérkezett pályázatokat az E.ON munkatársai előszűrik a vállalat CR stratégájában megfogalmazott szempontok alapján, ezt követően továbbítják elbírására a Magyar Adományozói Fórumnak. A MAF szakértői a pályázati adatlapok információi alapján előkészítik az úgynevezett javaslati listájukat, amelyből az E.ON vezetőiből álló Adományozási Bizottság választja ki a támogatni kívánt kezdeményezéseket, civil szervezeteket. Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1.500.000 Ft.

2018-ban összesen hat pályázati időszak került kiírásra:

- 2017. december 31.

- 2018. február 15.

- 2018. április 11.

- 2018. június 13.

- 2018. augusztus 15.

- 2018. október 10.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a pályázati határidőt követően 5-6 hét szükséges a teljes körű bírálatra, a támogatandó projektek kiválasztására! Ezért olyan témákkal pályázzanak, melyek megvalósulása a fenti pályázati időszakot követően lesz esedékes!

Beküldési cím:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

További információk a pályázati lehetőségről:

https://www.eon.hu/hu/rolunk/tarsadalmi-szerepvallalas/tarsadalom/szponzoracio/partnersegek--palyazatok.html

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai