Újabb vállalati tagokkal bővült a MAF 2017-ben!


Az elmúlt időszakban három vállalatot, a Jabilt, a Sky Marketinget, valamint a Törley Pezsgőpincészetet köszönthettük tagjaink körében.

A cégek szakértői az alábbiakban osztották meg személyes élményeiket és pozitív tapasztalataikat a Magyar Adományozói Fórumról:

foldi regina 2A Magyar Adományozói Fórummal először 2015-ben, a MAF Társadalmi Befektetések Díj kapcsán kerültünk kapcsolatba, amikor az "Önkéntes munkával a rászoruló gyermekekért" című programunkkal nyertük el a Fórum egyik különdíját. Ekkor egy szakmai előadással egybekötött díjátadón vettünk részt, mely rendkívül jó alkalom volt arra, hogy megismerjük a hazai társadalmi felelősségvállalás jó gyakorlatait, megismerkedjünk a jelen lévő felelős cégek és civil szervezetek képviselőivel. A konferencia nagyon pozitív élmény volt a csapatunk számára, ekkor döntöttünk úgy, hogy továbbra is figyelemmel kísérjük a MAF felhívásait, és a szakmai fejlődést támogató programjaikat. Idén a MAF Felelős Támogató Védjegyet szeretnénk megpályázni és ennek az együttműködésnek köszönhetően vállalatunk a MAF tagjává vált. Számomra az egyik legfontosabb dolog a tagságban, hogy részt vehetünk a munkacsoportos tevékenységekben, szakmai találkozókon, céglátogatásokon, melyek úgy gondolom a tudásmegosztás leghatékonyabb módszerei. Megismerhetünk olyan hatékony megoldásokat, mellyel saját kezdeményezéseinket is fejleszteni tudjuk. Mindemellett az újdonságokról, a tagok új akcióiról hírlevélben is értesülünk, ahol akár mi magunk is megoszthatjuk szakmai tapasztalatainkat, fejlesztéseinket. "- Földi Regina (Senior kommunikációs specialista, Jabil Circuit Magyarország Kft.)

 

szeles aniko 2Két okból is szinte „házon belülről” érkeztünk, hiszen évek óta pro bono végezzük a Magyar Adományozói Fórum rendezvényeinek filmes és fotós dokumentálását – illetve több mint egy évtizede szervezzük és bonyolítjuk legnagyobb ügyfelünk, a COOP CSR-aktivitásait és ezek kommunikációját. Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy ezentúl még hatékonyabban szerezhetünk és adhatunk is inspirációt, példát a társadalmi felelősségvállalás önzetlen munkájához, és még több lehetőségünk lesz jó ügyekért, szép célokért együttműködni a Fórum tagjaival.” – Széles Anikó (tulajdonos, ügyvezető, Sky Marketing Communications Kft.) 

 

tulik agi 2 „A Törley Kft.-t nem kell Magyarországon bemutatni: egy olyan iparág szereplője, melynek felelősen és hangsúlyosan kell szerepet vállalnia a társadalmi befektetésekből.  Az elmúlt évtizedekben ugyan tudatosság nélkül, de a vállalat igyekezett óvni környezetét, társadalmi ügyeket támogatni, befektetni a társadalomba. Mindezt tette érzésből, a kollégák elhivatottságától vezérelve, vagy akár gazdasági érdekből. 2017-ben úgy döntöttünk, hogy ideje szakmai tudásra, professzionális módszerekre, eszközökre és nem utolsó sorban know-how-ra alapozva leporolni, fejleszteni, rendszerben gondolkodva hatékonyabbá tenni társadalmi befektetéseinket. A MAF olyan egyedülálló szakmai munkát végez a hazai piacon, hogy mára megkerülhetetlenné vált. Itt vagyunk, és különleges érték számunkra, hogy olyan vállalatokkal együtt, melyektől öröm tanulni és tudást megosztani.”- Tulik Ágnes (marketing és kommunikációs vezető, Törley Pezsgőpincészet Kft.)

                                                           

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai