Kérdezzen személyesen Ön is az alábbi vállalatoktól: Dreher, Ericsson, Heineken, Telekom, MOL, Tesco!


Május 24-én kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum Katalizátor Műhelybeszélgetéseinek idei második eseménye a Magyar Telekom Krisztina körúti székházban, amelyen újabb 6 vállalat mutatja be a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán elismert társadalmi befektetési kezdeményezést.

A vállalatok támogatói tevékenységeinek gyakorlati kérdéseire, megoldásaira fókuszáló szakmai találkozó célja, hogy alkalmat teremtsen a hazai vállalatok számára a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán legnagyobb sikert elért kezdeményezéseik bemutatására és tapasztalataik megosztására.

A május 24-i eseményen bemutatkozó programok: a Dreher Ésszel iszom programja, az Ericsson Beprogramoztuk a lányok jövőjét programja, a Heineken Segíts sörrel! programja, a Magyar Telekom Legyél Te is Informatikus! pályaorientációs programja, a MOL Új Európa Alapítvány KÖSZ! programja és a Tesco  Ön választ, mi segítünk! programja.

katalizator_majus24

Jelentkezési határidő: 2017. május 18.

Részletes program és regisztráció:

http://www.donorsforum.hu/hu/katalizator-mhelybeszelgetesek/2017-majus-24

Örömmel számolunk be arról is, hogy a MAF idei első Katalizátor Műhelybeszélgetését a Budapest Bank székházban 2017. április 28-án rendezte meg. Az eseményen a Budapest Bank női vállalkozókat támogató Dobbantó programja, a dm Együtt egymásért programja, az Erste +1 tett Közösségi csapatmunka programja, a K&H Gyógyvarázs programja, a Szerencsejáték Zrt.  Játék határokkal programja és a Telenor Biztonságos internet oktatási programja mutatkozott be.

A rendezvényen az előadók rövid prezentációit a hagyományoktól eltérő módon interaktív kiscsoportos beszélgetések követték, melyek során a résztvevők személyesen kérdezhették a vállalatok képviselőit CSR programjaikról. A megújult esemény több mint 50 vendéget vonzott a vállalati és a civil szférából egyaránt.

A résztvevők kivétel nélkül elégedettek voltak az interaktív eseménnyel kapcsolatban, pozitívumként kiemelték a beszélgetések forgószínpad szerű jellegét, a lehetőséget, hogy civil szervezetekkel és vállalatokkal egyaránt személyesen találkozhattak és a kapcsolatépítés, illetve az ötlet és tapasztalatcsere lehetőségét. A megújult programstruktúrát hatékonynak, ötletesnek, jól szervezettnek, információátadás szempontjából pedig hatékonynak és hasznosnak ítélték.

Az eseményről készült fotók itt megtekinthetők:  https://www.facebook.com/pg/Magyar-Adom%C3%A1nyoz%C3%B3i-F%C3%B3rum-172598349426872/photos/?tab=album&album_id=1476145999072094