PwC – Újra indul a PwC Civil Mentoring Program


cmpA PwC idén tavasszal ismét lehetőséget biztosít civil szervezetek számára, hogy részt vegyenek egy ötalkalmas tavaszi képzésen, amely során a vállalat munkatársainak segítségével gyakorlatban sajátíthatnak el egy olyan üzleti szemléletet, ami segíti őket a hosszú távon fenntartható és problémamentes működésben.  Azok a szervezetek, amelyek mind az öt alkalommal részt vesznek a programon, valamint sikeresen szerepelnek a záró prezentáción, féléves mentorálásban részesülhetnek. A programra bármely nonprofit szervezet jelentkezhet 2018.február 20-ig.

Az öt modulból álló képzéssorozaton („ars poetica”, üzleti tervezés, szolgáltatás kialakítása, projektmenedzsment és kommunikáció, prezentálás) résztvevő szervezetek a vállalat szakértőitől, interaktív, kiscsoportos munkára építő képzési modulok során tanulhatják meg a sikeres kommunikáció és üzleti tervezés alapjait. A közös tanulás során a résztvevők a program végére egy olyan komplex és hatásos bemutatkozó anyagot állítanak össze saját szervezetükről, amely a későbbiekben is használható.

A Programba olyan nonprofit szervezetek jelentkezését várják a szervezők (pl. nonprofit kft., alapítvány, egyesület, szociális szövetkezet, társadalmi vállalkozás), amelyek elkötelezettek a fejlődés és tanulás iránt, nyitottak az üzleti szemlélet elsajátítására. Azon szervezetek, melyek részt vesznek a képzési modulok mindegyikén, lehetőséget kapnak arra, hogy egy zsűri előtt mutassák be, mi a szervezetük tevékenysége, célja, illetve milyen témákban szeretnének együttműködni a PwC-vel a mentorálás során. A bemutatkozó szervezetek közül kerülnek kiválasztásra azok, akik részt vehetnek a féléves mentorálásban, ahol két-három PwC-s szakértő segíti őket a megfelelő irányok megtalálásában.

Jelentkezés és további információk a képzés részleteiről:

https://www.pwc.com/hu/hu/rolunk/cr/civil_mentoring.html

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai