NESsT - Ugródeszka 2018


ugrodeszkaA Badur Alapítvány és szakmai partnere, a NESsT immár harmadik alkalommal hirdeti meg társadalmi vállalkozásfejlesztő programját azzal a céllal, hogy hosszú távon javítsa a halmozottan hátrányos helyzetű, mélyszegény közösségek életminőségét. Az Ugródeszka programra 2018. február 18. éjfélig lehet jelentkezni.

A szervezők olyan non-profit szervezetek vagy informális csapatok pályázatait várják, akik mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, és egy már működő társadalmi vállalkozást szeretnének megszilárdítani, vagy kiforrott vállalkozási ötletüket valósítanák meg.

A program első, üzletviteli képzést nyújtó szakaszában legfeljebb öt sikeresen pályázó szervezet vehet részt, amelyek megfelelnek a pályázati felhívásban szereplő kritériumoknak. A kiválasztott szervezetek három kétnapos üzletviteli workshopon vesznek részt és egyéni mentorálásban részesülnek a NESsT munkatársai által.

A hathónapnyi ingyenes készségfejlesztési üzletviteli képzés végén a szervezetek prezentálják részletes üzleti tervüket. A Badur Alapítvány pénzügyi támogatással ismeri el a legfeljebb két legígéretesebb vállalkozást, amelyek ötletük beindításához vagy vállalkozásuk fejlesztéséhez összesen 10.000.000 forintot nyerhetnek el.

A pénzügyi támogatáson túl, a díjazott szervezetek további szakmai támogatásban is részesülhetnek, amely többek között magába foglalhat mentorálást, konzultációs lehetőséget, valamint üzleti kapcsolatrendszerhez való hozzáférést. A további szakmai támogatás megítéléséről, tartalmáról, időtartamáról a Badur Alapítvány kuratóriuma dönt, a nyertes szervezettel és a NESsT szakértőivel való egyeztetést követően.

Jelentkezési határidő: 2018.02.18. éjfél

A jelentkezési űrlap és a részletes pályázati kiírás az alább linken érhetőek el:

https://www.nesst.org/badur

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai