Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma- Ismerje meg az esélyegyenlőség és a sokszínűség szerepét a nagyvállalatok stratégiájában!


MEF logo2017. október 11-én rendezi meg legújabb konferenciáját a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma, melynek központi témája az esélyegyenlőség és a sokszínűség szerepe a vállalatok működésében. Az esemény résztvevői nemcsak ismert nagyvállalatok gyakorlatait térképezhetik fel, hanem a gyakorlatban is kipróbálhatják magukat egy konkrét esélyegyenlőségi terv készítésében.

A rendezvény kiemelt célja, hogy segítse a döntéshozókat egy olyan gondolkodásmód elsajátításában, amellyel már az üzleti stratégia kialakításkor tudatosan beépítik az esélyegyenlőség biztosításához szükséges elemeket és a sokszínűségi szempontokat a vállalati kultúrába. Ennek kulcsa, hogy az így kialakított stratégiában a vállalatvezetők a többlet lehetőséget lássák, és beruházásként, ne pedig plusz teherként számoljanak a biztosításához szükséges erőforrásigénnyel, amely hosszú távon hozzájárul az eredményes működéshez.

A konferencián többek között megismerheti olyan munkáltatók jó gyakorlatait, mint az IBM, a MOL, a Budapest Bank vagy akár a Procter & Gamble, amelyeknél a fenti szempontok a HR és a CSR stratégia mellett már az üzleti stratégia kialakításában is szerepet játszanak.

A konferencia résztvevői a délutáni workshop keretében egy rendkívül izgalmas és tanulságos közös feladatkidolgozásban vehetnek részt, amely során kipróbálhatják magukat egy konkrét esélyegyenlőségi terv készítésében is.

További részletek a programról: http://mef.forum.hu/konferencia

Regisztráció: http://mef.forum.hu/online-signup

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai