HBLF- 202020 Klub Kutatás 2017


202020A Hungarian Business Leaders Forum által alapított 20-20-20 Klub 3 évvel ezelőtti elindítása óta aktívan dolgozik azon, hogy nők arányát a felső vezetésben a 9,9%-ról magasabbra emelje, és fenntartható módon előmozdítsa, hogy az évtized végére a cégvezetők legalább ötöde nő legyen Magyarországon.

A 202020 Klub célja, hogy újra értelmezze a jó vállalatirányítás fogalmát és a nemek közötti egyenlőség normáit, valamint elvárássá tegye a vállalatok önkéntes cselekvését. 

Az idei évben a szervezet az Aon Hewitt-tal a világ első számú humánerőforrás és outsourcing tanácsadójával együttműködve ismétli meg 2013-as kutatását, mellyel azt szeretné bemutatni, hogy növekedett-e és ha igen, milyen mértékben a nők részvétele a vezetésben.

A kérdőívet az alábbi linken töltheti ki: 

https://www.surveymonkey.com/r/ZKD7PZ7

Az online kérdőív 10 kérdésből áll, kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe, a kitöltők között pedig 1 fő HBFL CEO zártkörű vacsorán való részvételét sorsolják ki.

A felmérés eredményeit sajtó reggelik és üzleti fórumok keretében dolgozzák fel és teszik elérhetővé az üzleti szféra, az állami és a civil szektor szereplői számára egyaránt.

A kérdőív részletes tájékoztatója az alábbi melléklet letöltésével érhető el:

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai