Sokszínűségi Karta Magyarország - a Sokszínűség Hete


soksznsg_heteSokszínűségi Karta Magyarország kezdeményezése, a Sokszínűség Hete, első ízben kerül megrendezésre Magyarországon 2017. május 29. és június 2. között. Ez alatt az időszak alatt több száz résztvevő vállalat olyan programokat és eseményeket szervez munkavállalóinak, melyekkel hirdetik és felhívják a figyelmet az egyenlő bánásmódra, az egymás felé való nyitottságra, az elfogadás fontosságára.

A sokszínűség elengedhetetlen egy vállalat működésében, mivel nemcsak erősíti a vállalati kultúrát, hanem hozzájárul a munkavállalók szemléletformálásához, erősíti a lojalitást, a motivációt és a csapatszellemet is.

A kezdeményezésnek néhány lépéssel részese lehet! Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az Önnek legmegfelelőbb aktivitást a letölthető sokszínűségi programokból (pl: flashmob, bújj a cipőmbe, az én országom, időtlen sokszínűség, piknik, fotó/videó pályázat), megrendezi a kiválasztott programot a Sokszínűség Hete keretében, majd kommunikálja az eseményt érintettjei körében (#sokszinuseghete; #diversityweek).

A szervezők programjavaslatai magyar és angol nyelven is letölthetőek:

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai