Kéz a kézben: pályázatot hirdet a Jabil helyi civil szervezetek számára


300x250A Jabil Circuit Magyarország Kft. meghirdette a Kéz a kézben elnevezésű, helyi civil szervezeteket célzó pályázati programját a Magyar Adományozói Fórum (MAF) közreműködésével. A program célja, hogy olyan projektötletek megvalósulását támogassa, melyek a hátrányos helyzetű fiatalok nevelését és oktatását célozzák, vagy az egészséges életmód kialakításához, fenntartásához járulnak hozzá és a Jabil munkatársait, mint önkénteseket aktívan bevonják a projekt megvalósításába.

A Jabil Circuit Magyarország Kft. elkötelezett a helyi és környékbeli közösségek támogatása, a rászorulók megsegítése, a tehetségek felkarolása iránt. Egyebek mellett ezek hívták életre a Kéz a kézben programot, amelyet a MAF közreműködésével hirdet meg civil szervezetek számára.

A programra olyan, a Jabil önkénteseit bevonó pályázatokat várnak, melyek hátrányos helyzetű fiatalok nevelését és oktatását célozzák, vagy az egészséges életmód fenntartására irányulnak. Ezekre a tevékenységekre minden olyan civil szervezet jelentkezhet 2019. január 31-ig, amely a Jabil tiszaújvárosi székhelyének 50 km-es körzetében működik.

A nyertes projektek között összesen 2.100.000 Ft kerül szétosztásra, azaz a 3 nyertes által pályázatonként legfeljebb 700.000 Ft nyerhető el.

A pályázatokat formai előszűrés után a MAF két független értékelője önállóan pontozza, és szövegesen is értékeli, majd az általuk adott pontszámok alapján kialakult, 10 pályázóból álló rövidlistáról a Jabil vezetőiből álló bizottság választja ki az 5 legjobbnak ítélt pályázatot. Ezután a kiválasztott 5 pályázóra a Jabil munkatársai szavaznak. A Jabil, a 3 legtöbb szavazatot gyűjtő pályázat megvalósítását támogatja.

A pályázatról további információ a Pályázati felhívás és útmutató dokumentumban olvasható, mely itt található: https://www.jabil.com/forms/kezakezben.html  

A Magyar Adományozói Fórum Tagjai