Felügyelő Bizottság

darvas_peterDarvas Péter, Felügyelő Bizottság elnöke

Jelenleg a Fejér megyei Önkéntes Centrum szakmai vezetője. 2005-2009 között az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország ügyvezető igazgatója, előtte 2002-2005 programvezetője. 1998-2002 AC Humán Tanácsadó Kft. vezetési tanácsadójaként dolgozott.
Minedezeken túl a SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának kuratóriumi tagja, valamint a Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány felügyelőbizottsági tagja.

 

 

 

czafrango_janosDr. Czafrangó János, Felügyelő Bizottság tagja

Közgazdász, gazdasági szakérő; az elmúlt 21. évet a bankszektorban, különböző gazdasági beosztásokban töltötte. 2011. márciusa óta az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. good.bee programjának a vezetője. A good.bee az ERSTE Alapítvány és az ERSTE Holding közös kezdeményezése az emberek életminőségének javítására, a nekik, illetve  az őket segítő szervezeteknek nyújtott tanácsadás és pénzügyi szolgáltatások eszközeivel.

 

 

 


csongor_hajna Hajna Csongor, Felügyelő Bizottság tagja

Vállalati kommunikációs szakember, 15 éve foglalkozik a vállalatok társadalmi felelősségvállalásával, annak menedzsmentjével, külső és belső kommunikációjával, illetve az üzleti, civil és kormányzati szektorok együttműködésével. Jelenleg kommunikációs csoportvezetőként a Provident Pénzügyi Zrt. társadalmi felelősségvállalás programját irányítja, melynek hangsúlyos területei a felelős hitelezés és ügyfélkezelés, a közösségi befektetések, a pénzügyi kultúra fejlesztése, a vállalati önkéntesség és a környezetvédelem. 2010 januárja óta önkéntesként operatív vezetője a Brit Kereskedelmi Kamara CSR munkacsoportjának.