Társadalmi Befektetések Díj

tarsadalmi__befektetesek_dij_logo

 A MAF Társadalmi Befektetések Díj a Magyar Adományozói Fórum által 2006-ban alapított Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó Díj új alapokra fektetett és nevében is megújított jogutóda, amely a hazai vállalatok társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az innováció.

A pályázat szempontrendszerének kidolgozásában a MAF kezdeményezésére 2010-ben megalakult, IMPAKT azaz  Innovatív Magyar Programok a Közösségi Támogatásokért munkacsoport nyújtott segítséget.

A megújult díj átadásának célja, hogy a vállalatok példaértékű társadalmi befektetési programjainak bemutatásával, elismerésével és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljunk az üzleti szektor társadalmi szerepvállalásának erősítéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásuk növeléséhez.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a CSR-hoz kapcsolódó tevékenységek közül kifejezetten a társadalmi befektetési programokra fókuszál, és előtérbe helyezi a társadalom valamint a vállalat számára megteremtett értékeket, az elért eredményeket és hatást.

Miért érdemes indulni a pályázaton?

  • A pályázat elkészítése során egy, a nemzetközi standardok és a hazai tapasztalatok ötvözésével kialakított, professzionális és objektív szempontrendszer alapján van lehetőségük saját támogatási tevékenységüket mérlegre tenni, más vállalatok programjaival összehasonlítani.
  • Egy nyilvános és független megmérettetésben való részvétel hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat támogatási gyakorlata transzparensebbé váljon, és hozzájáruljon a vállalat elismertségének és hitelességének növeléséhez a belső és külső érintettjei körében egyaránt.
  • Nem a vállalat teljes körű CSR tevékenységét vizsgálja, hanem a vállalat egy-egy önálló, ugyanakkor kiemelkedően sikeres és példaértékű programjával mutatkozhat be a pályázaton.
  • A pályázati űrlap kitöltése lehetőséget nyújt a vállalat eddigi támogatási projektjeinek értékelésére, újragondolására. Emellett az objektív szempontok segítségével áttekinthetővé válik, hogy a vállalat társadalmi befektetései során milyen „megtérülést” volt képes társadalmi és vállalati szinten elérni.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj az alábbi kategóriákban kerül átadásra:

  • MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória   
  • MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória   
  • MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória 
  • MAF Az Év Társadalmi Befektetési Programja Kategória

Jobb oldalon az oldalmenüben további információkat talál a programról.

 

MAFTBDIJ_logo

Díjátadó Gála 2012

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/3262471.jpg

A MAF Társadalmi Befektetések Díj shortlistjére került vállalatok standjai

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/4104572.jpg

A MAF Társadalmi Befektetések Díj shortlistjére került vállalatok standjai

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/3509823.jpg

A Leginnovatívabb Támogató Program kategóriában a shortlistre került és helyezett vállalatok képviselői balról: Danks Emese, Czafrangó János (Erste Bank, I. helyezett), Kelenvölgyi Ágnes (MOL, III. helyezett), Szijjártó Ágnes (Tchibo), Radványi László (PwC), Gergácz Lili (Kürt Zrt., II. helyezett), Zolnai Emese (Vodafone)

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/8746894.jpg

A Legsikeresebb Partneri Együttműködések kategóriában a shortlistre került és helyezett vállalatok képviselői balról: Dobár Attila (JOBGROUP, II. helyezett), Gergácz Lili (Kürt Zrt., III. helyezett), Zolnai Emese (Vodafone, I. helyezett), Lakatos Zsófia (Mars Magyarország), Csehi Marianna (E.ON), Kiss-Bíró László (Raiffeisen Bank)

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/5456815.jpg

A Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program kategóriában a shortlistre került és helyezett vállalatok képviselői balról: Haáz Andrea, Kelenvölgyi Ágnes (MOL, I. helyezett), Balog Gábor (Magyar Cetelem Bank), Gergácz Lili (Kürt Zrt., III. helyezett), Tóth Veronika (AVON, III. helyezett), Krubl  Yvette (Metro, II. helyezett) Vásárhelyi Gábor (UPC Magyarország)

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/2958026.jpg

Az Év Támogatói Program kategóriában a shortlistre került és helyezett vállalatok képviselői balról: Csehi Marianna (E.ON, II. helyezett), Dobár Attila (JOBGROUP), Gergácz Lili (Kürt Zrt., I. helyezett), Kelenvölgyi Ágnes (MOL), Kiss-Bíró László (Raiffeisen Bank),  Balog Gábor (Magyar Cetelem Bank, III. helyzett)

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/5444007.jpg

A Leginnovatívabb Támogató Program kategóriában I. helyezést nyert el az Erste Bank Hungary Zrt., a díjat átadta Svékus Márton, a Commun Purpose ügyvezető igazgatója, a díjat átvette Danks Emese és Czafrangó János

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/7966458.jpg

A Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program kategóriában I. helyezést nyert el a MOL Nyrt.,  a díjat átadta Hargitai Lilla, a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója, a díjat átvette Kelenvölgyi Ágnes és Haáz Andrea

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9220549.jpg

A Legsikeresebb Partneri Együttműködések kategóriában I. helyezést nyert el a Vodafone Magyarország Zrt., a díjat átadta Füzesy Tamás, a United Way Magyarország igazgatója, a díjat átvette Zolnai Emese

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/81727210.jpg

Az Év Támogatói Program kategóriában I. helyezést nyert el a KÜRT Zrt., a díjat átadta Erős Antónia, Az Egy Cepp Figyelem Alapítvány alapítója, a díjat átvette Gergácz Lili

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/38111111.jpg

A MAF Társadalmi Befektetések Díj Junior különdíját a Richter Gedeon Nyrt. képviseletében Otrok Györgyné vette át Móra Veronikától

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/45141312.jpg

A MAF Társadalmi Befektetések Díj Senior különdíját a Budapest Bank Zrt. képviseletében Rolek Ferenc vette át Móra Veronikától