Bíráló Bizottság


ErosAntonia

Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója

13 éve az RTL Klub híradójának műsorvezetője. 2005-ben hozta létre az Egy Csepp Figyelem Alapítványt, melynek célja a cukorbetegség megelőzése, korai felismerése, illetve az, hogy minél többen ismerjék meg ezt a veszélyes betegséget. Az Alapítvány indította el a gyógyszerészekkel közösen a patikai programokat, amelyekben ma többszáz gyógyszertár végez vércukorszint-, koleszterin-, vérnyomásmérést és tanácsadást jelképes összegért. Szerveznek szűréseket, kommunikációs kampányokat, létrehozták az ingyenes Egy Csepp Világnapot szűrésekkel és szórakoztató programokkal, és éppen egy új szellemű egészségügyi portálon dolgozunk. Jelszavuk: "egyszer élünk!", ami ez esetben azt jelenti, hogy mivel csak egy életünk van, oda kell figyelnünk magunkra és családunkra is.

 

fuzesy_tamasFüzesy Tamás, az Erőforrás Alapítvány /United Way Magyarország ügyvezetője

A United Way Magyarország ügyvezetője. Kollégáival egy olyan interaktív edukációs programon dolgozik, amely iskolákon keresztül jut el 7-10 éves korú gyerekekhez és arra hívja fel a figyelmüket, hogy odafigyeléssel megelőzhetik az elkerülhető baleseteket. Céljuk a pozitív társadalmi hatás előmozdítása a gyermekbiztonság területén.  Ezen kívül munkájukkal segítik a munkahelyi önkéntesség erősödését. 2005 és 2010 között a Bátor Tábor alapítvány ügyvezetője volt.

 

 

hargitai_Lilla

Hargitai Lilla, a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója

A Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója és a Brand Avenue Kft kreatív-stratégiai igazgatója. A Médiaunió Alapítvány működése a média, a társadalmi befektetést képviselő hirdetők a reklám-, kommunikáció-, és médiaügynökségek valamint a civil szakértők (nonprofit szektor) együttműködésén alapul. A civil szakértők adják minden évben a Médiaunió Kuratóriuma által kiválasztott társadalmi téma szakmai hátterét. Egy-egy kampányban többszáz embert mozgósítanak önkéntes munkára, a közel kétszáz médium pedig  térítésmentesen biztosítja a felületeket. A társadalmi téma kiválasztásában bárki részt vehet, a www.mediaunio.hu /pályázatok rovatának kitöltésével.

 

nagy_balint1

Nagy Bálint, az IBS marketing tanszékének vezetője

Közel negyedszázada dolgozik a marketing szakmában. Elsők közt foglalkozott felelős marketinggel a kilencvenes években, és az akkori Matáv kommunikációs szervezetében Társadalmi felelősségvállalás osztályt hozott létre, jelezve e tevékenység fontosságát. Jelenleg az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola marketing tanszékét vezeti s számos képzésen oktatja a for- és non-profit szféra egymásra utaltságát, például a Budapesti Kommunikációs Főiskola (BKF) Arts and Business képzésen.

 

SvekusMarton

Svékus Márton, a Common Purpose igazgatója

Közel 15 éve dolgozik szervezetfejlesztéssel, képzésekkel, leadership fejlesztéssel. A Common Purpose Magyarország Egyesület kezdeményezője, ügyvezető igazgatója. A szervezet egyedülálló nyílt és szervezetekre szabott leadership kurzusokat szervez 5 éve Magyarországon. Programjaik fókusza az együttműködés, a személyes felelősségvállalás, a laterális gondolkodás fejlesztése, a szélesebb kontextus és mások szemléletmódjának a megértése. Ezeken keresztül egy szakmai körökön túlmutató vezetői hálózatot szeretnének létrehozni az országban, amelynek tagjai át tudják lépni az osztályok, a szervezetek és a szektorok közötti határokat, és hosszútávon gondolkodva, hatékony, működő megoldásokat tudnak adni a társadalom legégetőbb problémáira. Munkásságáért 2010-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét (civil tagozat).

 

Kérjük, töltse le a bíráló bizottsággal készített interjúnkat!

 

MAFTBDIJ_logo

Bíráló Bizottság 2011

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/834205dscf3062.jpg

Munka közben balról: Erős Antónia (Egy Csepp Figyelem Alapítvány), Hargitai Lilla (Médiaunió Alapítvány), Füzesy Tamás (United Way Magyarország), Svékus Márton (Commun Purpose Magyarország), Nagy Bálint (IBS)

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/807133dscf3506.jpg

A MAF Társadalmi Befektetések Díj bíráló bizottsága 2011-ben balról: Füzesy Tamás (United Way Magyarország), Erős Antónia (Egy Csepp Figyelem Alapítvány), Hargitai Lilla (Médiaunió Alapítvány), Svékus Márton (Commun Purpose Magyarország), Nagy Bálint (International Business School)

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/4560008336055bb.jpg

A MAF Társadalmi Befektetések Díj bíráló bizottság tagjai a 2011. december 1-i konferencián elmondták véleményüket a beérkezett pályázatokról balról: Füzesy Tamás (United Way Magyarország), Hargitai Lilla (Médiaunió Alapítvány) Nagy Bálint (International Business School), Erős Antónia (Egy Csepp Figyelem Alapítvány)

http://www.donorsforum.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/13894612.jpg

A MAF Társadalmi Befektetések Díj bíráló bizottság tagjai a 2011. december 1-i konferencián elmondták véleményüket a beérkezett pályázatokról balról: Füzesy Tamás (United Way Magyarország), Hargitai Lilla (Médiaunió Alapítvány) Nagy Bálint (International Business School), Erős Antónia (Egy Csepp Figyelem Alapítvány)