Bírálat


Határidők:

• A meghosszabbított jelentkezési határidő lezárása: 2011. október 7. 23:59.
• A pályázatok értékelése: 2011. november 9.
• A döntőbe bekerült pályázók értesítése: 2011. november 10.
• Eredményhirdetés és díjátadó gála a MAF éves konferenciáján 2011. december 1.

Pályázatok benyújtásának módja és feltételei:

A pályázatok leadásának módja: a kitöltött pályázati űrlapot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre 2011. szeptember 30. 23:59-ig kérjük beküldeni. A pályázati űrlappal együtt lehetőség van a programhoz kapcsolódó egyéb anyagok mellékelésére is. Az egyéb anyagokat csatolmányként kérjük az e-mailben megküldeni, összesen maximum 10 MB  méretben.  A nagy terjedelmű fotókat, videókat, kiadványokat digitális formában külön adathordozón - DVD, CD -  postán kérjük eljuttatni a Magyar Adományozói Fórum címére: 1027 Budapest, Frankel Leó u. 5., postára adási határidő: 2011. szeptember 30.!

A döntőbe jutott és a díjazott pályázatokat a MAF esettanulmány formájában közzéteszi weboldalán az eredményhirdetést követően, továbbá megjelenési lehetőséget biztosít a díjátadó gála keretei között megszervezendő meetup keretében.

Az értékelés menete:

A benyújtott pályázatokat szakmai bíráló bizottság értékeli.

A bíráló bizottság tagjai:

  • Erős Antónia - az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója
  • Füzesy Tamás - az Erőforrás Alapítvány /United Way Magyarország ügyvezetője
  • Hargitai Lilla- a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója
  • Nagy Bálint - az IBS marketing tanszékének vezetője
  • Svékus Márton - a Common Purpose igazgatója

A bíráló bizottság tagjai a benyújtott pályázatokat egymástól függetlenül, a többiek által adott pontszámokat nem ismerve, önállóan értékelik. A pályázaton a kérdésekre adott válaszok alapján maximum 100 pontot lehet elérni, kérdéscsoportonként maximálva az elérhető pontok számát.

Az egyéni értékelő lapok alapján a MAF összesíti a pontszámokat minden egyes pályázatra vonatkozóan, majd ezeket a dokumentumokat eljuttatja a bíráló bizottság minden tagjához. A bizottság az összesített pontok alapján állítja össze a döntőbe jutott pályázók névsorát, melyek közül titkos szavazással választja ki a díjazottakat.

A bíráló bizottság a döntőbe bejutott, legkiemelkedőbb pályázatok között kategóriánként egy-egy fődíjat, illetve egy-egy második és harmadik helyezést oszt ki.

A  szervezők és a bíráló bizottság tagjai a pályázatokban szereplő adatokat bizalmasan kezelik és csak a pályázó hozzájárulásával teszik közzé.

Bírálati szempontok:

Innováció - a társadalmi befektetési program mennyiben mutat túl a problémák hagyományos megoldásán, és az alkalmazott újszerű megközelítés mennyiben járul hozzá a program eredményességéhez

Partnerség - a társadalmi befektetési program során a partnerekkel kölcsönös érdekek mentén kialakított, egymás munkáját erősítő és a program sikerét növelő együttműködés(ek) milyen hozzáadott értéket eredményeztek, melyeket a vállalat egyedül vagy más partnerekkel nem tudott volna elérni

Eredmények, hatás - a társadalmi befektetési programnak milyen eredményeit és hatását sikerült kimutatni a vállalat és a társadalom szempontjából