fbpx

Közösség.Hatás.Jövő.

Pályázati aktualitások

Pályázati aktualitások

Mi az a hatékony környezeti és társadalmi befektetés?

A hatékony környezeti és társadalmi befektetések célja a pozitív, mérhető társadalmi és környezeti hatás generálása. Ez a szemlélet lehetővé teszi, hogy a kedvező változások iránt elkötelezett vállalatok és szervezetek az eddigieknél lényegesen nagyobb hatást érjenek el.

Alapelve, hogy a gazdasági szereplők a rendelkezésre álló tőkéjüket és egyéb erőforrásaikat olyan projektekbe, termékekbe, szolgáltatásokba és vállalkozásokba fektetik, amelyek pozitív és mérhető társadalmi és környezeti hatást fejtenek ki potenciális értéket teremtve mind a befektetők, mind a közösség számára.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Miért érdemes tagnak lenni?

Tagjaink nemcsak eseményeinken, konferenciáinkon, workshopjainkon vehetnek részt, de részesülnek szakmai platformjaink nyújtotta további előnyökből is a networkingtől a tudásmegosztáson át a szakmai nyilvánosság biztosításáig – emellett értékes szolgáltatásainkból is jelentős kedvezményeket kapnak.

Miért dolgozzon velünk?

Egyesületünk 2006-os megalakulása óta a vállalati felelősségvállalás valamint a társadalmi fenntarthatóság iránt elkötelezett szakemberek egyik legelismertebb platformja. Naprakész nemzetközi tudásunk és széles szolgáltatási palettánk lehetővé teszi, hogy mind a felelősen gondolkodó vállalatok, mind a közösségi befektetések, vállalati támogatások iránt nyitott társadalmi szervezetek hatékony partnerévé váljunk, hidat és összeköttetést is biztosítva a különböző szektorok között.

Tagjaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!